En heldag om digitalt förpackningstryck

digipak_top_large

Den 6 oktober i Malmö är det dags för årets upplaga av konferensen Digipak – en heldag om digitalt förpackningstryck. Även i år är förpackningsexperten Kevin Karstedt huvudtalare och han tar med sig färsk statistik och information från USA.

Andra inslag är en genomgång av ny teknik för digitalt förpackningstryck samt hur varumärkesägare och tryckerier använder digitaltryck i sin verksamhet.

Från Gafs Kartong kommer vd Annelill Annvik att tala om investeringen som de gjort i en Highcon Euclid, en efterbehandlingsutrustning särskilt framtagen för att konvertera små serier.

John Mullane från irländska Esmark Finch berättar om hur företaget hittat framgångsrika nischer inom digitalt förpackningstryck. I dag är man verksamma inom en rad vertikaler som läkemedel, teknik, retail och livsmedel.

Läs mer om konferensprogrammet och övriga talare på Digipaks webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Horizon visade framtidens smarta produktion

Horizon bjöd in till Think Smart Factory i Kyoto, Japan. Det var det första eventet i sitt slag och kunderna fick en försmak på hur ett fullständigt automatiserat arbetsflöde kan integreras i efterbehandlingen. Det avser hela flödet från webborder till färdig produkt med Horizons nya webbaserade plattform iCE Link. Horizon kryddade eventet ytterligare med att demonstrera maskinnyheter.

Publicerat av: