Swiss Qprint säljer på svenska marknaden

PUBLICERAD: 26 augusti 2015
UPPDATERAD: 14 november

swissqprint_gen2Med tre sålda Swiss Qprint-skrivare i Sverige av NIZE Equipment sedan Sign & Print Scandinavia i Stockholm är Swiss Qprint igång med att etablera sig på den svenska marknaden.

– Intresset för UV-print har vuxit markant dem senaste åren, det syns tydligt även på svenska marknaden, säger Raine Reinikainen från NIZE Equipment. Det är framför allt printkvaliten i höga hastigheter som gjort att kunderna väljer Swiss Qprint som leverrantör av sin nya UV-printer.

– Med Swiss Qprints lansering av den andra generationens printrar räknar NIZE Equipment att marknaden växer både i Sverige och Norge. Vi märker alla redan att kunder som haft en Swiss Qprint gärna köper en ny av samma märke vilket är positivt även för vår begagnatmarknad.

Mer information finns hos den svenska distributören NIZE Equipment.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)