Nya professionella fotoskrivare från Epson

PUBLICERAD: 15 september 2015
UPPDATERAD: 15 september

epson_scp9000

Fyra nya modeller har tagits fram för Epsons SC-P-serie. De professionella fotoskrivarna riktar sig till konst- och provtrycksmarknaderna och ska klara av att framställa ett brett färgspektrum. De levereras med en bläckuppsättning på antingen åtta eller tio färger och har ett Epson TFP Precisioncore-skrivhuvud.

– Vår teknik och kunskap har alltid hjälpt oss att producera skrivare som överskrider våra kunders förväntningar, säger Richard Garp, försäljningsansvarig för storformat på Epson i Sverige. Detta nya sortiment är inget undantag. Med vår PrecisionCore-teknik kan kunderna vara försäkrade om att deras resultat kommer att vara fantastiskt högkvalitativa, exakta och konsekventa även över tid.

Modellerna SC-P8000 och SC-P6000 använder en åttafärgers pigmentbaserad Ultrachrome HD-bläckuppsättning och modellerna SC-P9000 och SC-P7000 använder en Ultrachrome HDX-bläckuppsättning i tio färger med 98% Pantone3-återgivning och ett tillval för violett bläck.

De nya modellerna kommer att finnas att köpa från och med den 1 november.

Läs vidare

Metalliska element i etiketter minskar förfalskningar

Xeikon samarbetar med Kurz för att ta strid mot piratkopior.
XEI_pr2403_PR_KURZ_EG

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper