Dantex lanserar nytt tillsammans med JF Machines

PicoColour

Tillsammans med JF Machines Limited, JFM, som nu är en del av Dantex Group, lanserar Dantex Picocolour II, en digital UV-inkjethöghastighetsskrivare för etiketter. Den nya skrivaren kommer att visas på Label Expo Europe 2015.

JF Machines har producerat Picocolor-etikettskrivare sedan starten för 25 år sedan, och kommer att fortsätta utveckla sortimentet som den del av Dantex Group.

Dantex, som redan är en specialleverantör av vattenlösliga fotopolymerplåtar och bearbetningsutrustning, vill bryta sig in på digitaltrycksmarknaden och ska nu ta sitt eget sortiment av digitala tryckpressar till markanden. JFM kommer nu att bli Dantex Groups forsknings- och utvecklingscenter för digitaltrycksutveckling.

– Dantex omfattande kunskap om etikettbranschen tillsammans med deras stora kundbas och försäljnings- och tjänsteinfrastruktur är vad JFM behövde för att marknadsföra vår redan populära produktportfölj, samt för att påskynda våra forsknings- och utvecklingsinsatser för att skapa allt mer avancerade maskiner, säger John Furley, som tillsammans med Joanna Furley grundade JFM. Jag är övertygad om att våra långvariga kunder, liksom vår personal, kommer att trivas tillsammans med Dantex-teamet. Vi är mycket nöjda med detta djärva steg framåt för JFM.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: