Signcom startar hösten med öppet hus

PUBLICERAD: 23 september 2015
UPPDATERAD: 14 november

signcom_150910

Den 10 september höll Signcom öppet hus med ledorden testa, jämför, nätverka. Deltagarna kunde titta närmare på Mimakis sortiment av Print & Cut, storformat och UV-skrivare samt prova transferpressar, ugnar, lasergravyr och traditionell gravyr. De visade också upp nya displayprodukter och textila applikationer.

– Signcom fortsätter att utveckla och bredda sortimentet utifrån våra kunders önskemål, säger Jan Heintz, vd på Signcom. Det finns en mycket stor potential inte minst inom textil och nya, innovativa produkter är på väg.

– Efter snart 30 år där många varit med från starten är Signcom leverantören som står för stabilitet och trygghet, säger Christian Magnusson, produktansvarig för Mimakis sortiment. Långsiktiga relationer med kunder och leverantörer gör att vi kan ge rätt produkt till rätt kund. Och vi brinner för glädjen att se våra kunder lyckas.

Deltagarna fick också chansen att spela golf på Hulta Golfklubb i Bollebygd.

signcom_150910signcom_shr_150910

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)