Signcom startar hösten med öppet hus

PUBLICERAD: 23 september 2015
UPPDATERAD: 14 november

signcom_150910

Den 10 september höll Signcom öppet hus med ledorden testa, jämför, nätverka. Deltagarna kunde titta närmare på Mimakis sortiment av Print & Cut, storformat och UV-skrivare samt prova transferpressar, ugnar, lasergravyr och traditionell gravyr. De visade också upp nya displayprodukter och textila applikationer.

– Signcom fortsätter att utveckla och bredda sortimentet utifrån våra kunders önskemål, säger Jan Heintz, vd på Signcom. Det finns en mycket stor potential inte minst inom textil och nya, innovativa produkter är på väg.

– Efter snart 30 år där många varit med från starten är Signcom leverantören som står för stabilitet och trygghet, säger Christian Magnusson, produktansvarig för Mimakis sortiment. Långsiktiga relationer med kunder och leverantörer gör att vi kan ge rätt produkt till rätt kund. Och vi brinner för glädjen att se våra kunder lyckas.

Deltagarna fick också chansen att spela golf på Hulta Golfklubb i Bollebygd.

signcom_150910signcom_shr_150910

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1