Metsä Board vinner fyrfaldigt

PUBLICERAD: 25 september 2015
UPPDATERAD: 14 november
Pro Carton ECMA awards 2015_Fazer Alku 2_51972__web
Fazer Alku New Mill.

Fyra förpackningar producerade av kartong från Metsä Board vann sina klasser vid årets Pro Carton ECMA Awards. Förpackningarna vann i kategorierna Beauty & Cosmetics, Beverages, Healthcare & Pharmaceuticals – en av förpackningarna vann Sustainability Award.

– Vi är mycket glada över att kartong som förpackningsmaterial uppmärksammas för att det erbjuder så många möjligheter till innovativa förpackningslösningar, vilka på ett kostnadseffektivt sätt ger uppmärksamhet i butikshyllorna, säger Mika Paljakka, vd för försäljning på EMEA, Metsä Board. Vi vill gärna gratulera alla som deltagit i arbetet med idé, design och produktion av de vinnande bidragen.

Sustainability Award utdelades till Fazer Alku New Mill för sin serie av müslipaket, vinnare i kategorin Beauty & Cosmetics blev förpackningen av Müller Soft Star Tissue Duchesse, i kategorin Healthcare & Pharmaceuticals blev vinnaren Multipack for Clinical Trials producerad för Hoffman La Roche och vinnaren i klassen Beverages blev YO Syrup Carton Sleeve för Eckes-Granini.

Pro Carton ECMA awards 2015_Muller soft star tissue_51932__web
Müller Soft Star Tissue Duchesse.
Pro Carton ECMA awards 2015_Multipack for clinical trials_51930__web
Multipack for Clinical Trials.
Pro Carton ECMA awards 2015_Yo Syrup carton sleeve_51931__web
YO Syrup Carton Sleeve.

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)