Colorcert blir mer flexibelt

PUBLICERAD: 12 oktober 2015
UPPDATERAD: 12 oktober

XRI_pr15017_ColorCert_Screenshot ColorCert

X-rite har lanserat en ny version av Colorcert, det molnbaserade färgarbetsflödet som låter användaren skapa färgspecifikationer och mäta resultatet mot dem. Den nya versionen, Colorcert 2.6, ska vara mer flexibel än tidigare versioner och har nu två sätt för användaren att lägga till arbetsinformation – genom ett användargränssnitt till MIS och genom pdf-fält från medföljande verk.

– ColorCert 2.6 innehåller en rad nya funktioner som ger tryckerier och förpacknings konverterare mer flexibilitet, säger Christopher Winczewski, vice vd för produktmarknadsföringför X-Rite. Den innehåller nu en enkel guide-driven jobbinställning som minimerar tiden det tar för jobbet att skapas och låter operatörerna göra sista-minuten-ändringar när som helst under utskriftsprocessen baserat på standardmallar inom Colorcerts pressrum. Användarna får en snabbare process utan att offra end-to-end-färgkvaliteten de är beroende av med Colorcert.

XRI_pr15017_ColorCert_ColorCert Workflow XRI_pr15017_ColorCert_eXact Scan

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex