Vinyl för fordonsdekor

PUBLICERAD: 13 oktober 2015
UPPDATERAD: 13 oktober

16025_mpi1104_front-600x450

Avery MPI 1104 Easy Apply är Schneidler Grafiskas nya vinyl för car-wrapping. Enligt företaget har den hög printkvalitet och är utvecklad specifikt för car wrapping. Den är skapad med ett anti-bubbel-system, easy apply, och är kompatibel med latex-, UV- och solvent-lack.

”Vi har låtit utvärdera Avery MPI 1104 EA och laminat hos en av våra kunder som har lång erfarenhet av car wrapping,” skriver Schneidler Grafiska.

I jämförelse med andra liknande produkter tycker kunden, enligt företaget, bland annat att vinylen har styvt och starkt bakpapper och mjuk och lättarbetad vinyl.

”På en 5-gradig skala får vinylen totalbetyget 4,” skriver Schneidler om kundbetyget. ”Det enda som drar ner betyget något är att kunden upplever att vinylen inte är optimal att använda på stora plana ytor eftersom den är så mjuk. Men de tillägger samtidigt att det inte finns någon car wrapping-vinyl som går att använda till allt.”

Avery MPI 1104 - 1500

Läs vidare

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1