Fokus på sport och mode med Rolands nya maskin

PUBLICERAD: 9 november 2015
UPPDATERAD: 9 november

Texart_XT-640_PR

Roland DG fokuserar på mode och sport i lanseringen av deras nya Texart XT-640 inkjetprinter för textiltrycksindustrin. Den nya maskinen har dubbla skrivhuvuden som enligt företaget ska göra att den kan uppnå en hastighet på 41 kvadratmeter i timmen. Maskinen ska, i och med att den är optimerad för textiltryck, leverera starka färger och djup svärta.

– I oktober 2014 lanserade Roland DG RT-640 som den första produkten i under varumärket Texart, säger Yuko Maeda, divisionschef för digital printing marknadsutveckling för Roland DG. Med RT-640 tittade vi efter ett brett spektrum av tillämpningar textil dekoration, inklusive sport- och modekläder, mjuka skyltar såsom polyesterbanderoller och flaggor, gardiner och annan inredning samt PR-varor och personifierade gåvor. Efter RT-640-lanseringen har vi bekräftat en högre efterfrågan av högvolymsproduktion av mode- och sportkläder. XT-640 utvecklades som den idealiska lösningen för att möta detta behov.

Läs vidare

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Heidelberg vill förlösa din potential

Det blir världspremiär för den nya generationen av Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen ska möjliggöra autonomt tryck även inom förpackningsproduktion.
FotoJet-(76)

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)