Marknadsledande samarbete för textiltrycksbläck

PUBLICERAD: 11 november 2015
UPPDATERAD: 11 november
Dupont Artistri PK2600 pigmentbläcket för digitalt textiltryck är gjort för Reggiani Renoirs digitala textilprinters.
Dupont Artistri PK2600 pigmentbläcket för digitalt textiltryck är gjort för Reggiani Renoirs digitala textilprinters.

Dupont Digital Printing och Efi Reggiani har gått ihop för att skapa det pigmentbaserade textilbläcket Dupont Artistri PK2600 för de digitala textiltryckmaskinerna Efi Reggiani Renoir. Bläcket är framför allt avsett för bomullstyg till rullbaserat tryck.

– När två marknadsledare går samman för att samarbeta i ett snabbväxande teknikområde så viktigt som pigmentbläck för rullbaserat tryck, är det en kraftfull kombination, säger Ted Zhi, textilmarknadssegmentschef, Dupont Digital Printing. Vi förväntar oss att det nya Dupont Artistri PK2600 bläcket och den innovativa tryckprocessen som utvecklats av Efi Reggiani kommer att stärka rollen avsevärt för pigmentbläck för digitala höghastighetstrycksaker i framtiden.

Enligt Efi ska bläcket också fungera bra för ett antal tyger på vilka en inte kan trycka med reaktiva bläck, inklusive polyester, viskos, bomull-polyester blandningar och icke vävda material.

Läs vidare

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Han trycker HTV för MC-klubbar, Österlenturister och hårdrockare

Signs n’ Shirts trycker kläder och stickers åt allt från motorcykelklubbar och hårdrocksband till turister på Österlen. Sedan firman flyttade till en butik i Tomelilla under hösten har allt fler lokala företagare fått upp ögonen för verksamheten.
SS1

Milstolpen: 300 sålda DTF-skrivare

Mimakis första DTF-skrivare släpptes för nästan exakt ett år sedan. Nu har antalet sålda maskiner i EMEA-regionen passerat 300 enheter.
TXF-150-75

Senaste nytt

NI Solutions blir återförsäljare för Flora

NI Solutions och Flora har skakat hand om ett nytt samarbete på den nordiska marknaden.
Floraweb

Västerbottnisk tryckerikoncern går bra i Umeå – tappar i Lycksele

Original tryckeri i Umeå gör ett starkt 2023 men dotterbolaget Original tryckeri i Lycksele har det svårare. Orsaken är minskad annonsförsäljning till bolagets annonsblad.
FotoJet-(50)

Summerar nyttan med automation

Summa demonstrerar inte bara en utan två arbetsflödeslösningar under Fespa. Detta för att visa kunderna hur de kan effektivisera sina processer.
Summa

Storformatstryckeri gör rekordresultat

Oron för minskande volymer visade sig var obefogad. Storformatsspecialisterna Ackert Reklam gör sin högsta vinst på tio år. 
DSC_6055-2