Wellpappvinst för Durst

PUBLICERAD: 17 november 2015
UPPDATERAD: 14 november
Dursts monter i Barcelona
Dursts monter i Barcelona.

Durst har fått ta emot ett Bronze Innovation Award från Fefco, the European Federation of Corrugated Board Manufacturers, för Durst Water Technology. Två gånger om året håller Fefco sitt Technical Seminar, denna gången hölls eventet i Barcelona med temat ”Corrugated 4.0”.

– Vi är oerhört glada över den positiva respons från wellpappindustrin och utmärkelsen från Fefcos expertdomare, säger Wolfram Verwüster. Durst Water Technology har redan genomförts i olika delar av Durst-gruppen. Vi har den expertis som behövs i single pass-teknik, som vi har använt framgångsrikt sedan 2005 i våra keramiska trycksystem. Våra utvecklingsteam kombinerar alla de tekniker vi har att erbjuda till en hållbar och kraftfull lösning för wellpapp industrin också – vilket ger en produkt som är luktneutral, miljövänlig och erbjuder hög tryckkvalitet.

Läs vidare

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar Scandraft

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar viscom-återförsäljaren Scandraft med huvudkontor i Mölnlycke. Samtidigt blir Anders Trillkott vd för hela koncernen.
Anders Trillkott

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Han prisas för arbete med kompetensförsörjning

Grafiska företagen tilldelar läraren Roger Kristiansson 2023 års utbildningspris. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för eleverna och branschens kompetensförsörjning.
Utbildning2

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R