Wellpappvinst för Durst

Dursts monter i Barcelona

Dursts monter i Barcelona.

Durst har fått ta emot ett Bronze Innovation Award från Fefco, the European Federation of Corrugated Board Manufacturers, för Durst Water Technology. Två gånger om året håller Fefco sitt Technical Seminar, denna gången hölls eventet i Barcelona med temat ”Corrugated 4.0”.

– Vi är oerhört glada över den positiva respons från wellpappindustrin och utmärkelsen från Fefcos expertdomare, säger Wolfram Verwüster. Durst Water Technology har redan genomförts i olika delar av Durst-gruppen. Vi har den expertis som behövs i single pass-teknik, som vi har använt framgångsrikt sedan 2005 i våra keramiska trycksystem. Våra utvecklingsteam kombinerar alla de tekniker vi har att erbjuda till en hållbar och kraftfull lösning för wellpapp industrin också – vilket ger en produkt som är luktneutral, miljövänlig och erbjuder hög tryckkvalitet.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fördjupar strategiskt samarbete inom skärning

ACG Nyström blir exklusiv leverantör av Eastman Machine Companys automatiserade linje av skärmaskiner i Skandinavien, Baltikum och Ukraina. Det innebär att det svenska företaget kommer att fungera som ett nav för import av utrustning, delar och förbrukningsvaror, vilket ska resultera i kortare ledtider och direkta leveranser.

Publicerat av: 

Designtävling: ”Jag ville skapa något oväntat”

Printpower Awards är tävlingen för elever från Sveriges ledande design- och konstskolor. Tävlingen anordnas av Grafiska företagen och Fespa-föreningen sedan över 20 år tillbaka, och går ut på att plocka fram den bästa printidén utifrån ett specifikt tema. En av vinnarna blev Agnes Dalunde, vars provokativa design föll juryn i smaken.

Publicerat av: