Nästa steg efter Kungsbacka Tryckeri

Efter att Kungsbacka Tryckeri AB försatts i konkurs går Jan Andreasson vidare till Tryckkedjan AB i Åbro. I ett utskick skriver han att Tryckkedjan har det han vill erbjuda kunder, det vill säga en bred produktionskapacitet med både digital och offsettryck. Även storformat som affischer och banderoller, roll-ups och mässmaterial.

– Samtidigt vill jag tacka för tiden med Kungsbacka Tryckeri. Beslutet om konkurs togs från ägarnivå och inget jag kunde påverka. Säkert välgrundat, men ändå synd att ett 45 år gammalt fint företag försvinner från branschen, säger Jan Andreasson i utskicket.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: