IT-Total nyanställer i printsatsning

PUBLICERAD: 11 december 2015
UPPDATERAD: 14 november

I en ny satsning på print och dokumenthantering har IT-Total rekryterat Daniel Törnros som affärsområdeschef för det nya affärsområdet print & dokument. Daniel kommer närmast från Atea i liknande roll och har under de senaste åren jobbat med print- och dokumenthanteringslösningar till både privata och offentliga kunder.

Företaget vill med satsningen kunna erbjuda både befintliga som nya kunder med ett modernare och effektivare sätt att hantera utskrifter och dokument, eftersom de ser att print och dokumenthantering står för en stor del av många kunders IT-budget.

– Kunder har behov av att få hjälpen inom detta område där ny teknik skapar nya möjligheter. Daniel med sin erfarenhet, kompetens och inte minst sin långsiktighet i kundrelationerna där han alltid sätter kundens bästa i fokus är helt rätt person att driva detta nya område för oss, som vi tror mycket på.Vi ska hjälpa kunder att arbeta mer effektivt och flexibelt gällande dokument och printlösningar, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.

Daniel Törnros.
Daniel Törnros.

Läs vidare

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Papyrus visade upp wrappingfolier och ny canvas av plast från haven

Papyrus som riktar sig till hela den grafiska branschen visade bland annat upp sina wrappingfolier  som tagits fram efter intervjuer med användare. De visade också en canvas av återvunnen plast från haven.
F4725B8D-C27F-464C-A8DD-2F9F1652B6E6

Sign&Print-mässan har öppnat

2023 års upplaga av Sign&Print Scandinavia har nu slagit upp portarna. Under tre späckade mässdagar bjuds det på ett pärlband av produktlanseringar, intresseväckande seminarier och dessutom ska Sveriges bästa wrappare koras.
Fasad+flaggor2_S&P2023

"Roligt att få höra hur det går för våra medlemmar"

Fespa Swedens ordförande tycker att Sign & Print Scandinavia är ett sätt att både träffa medlemmar – och potentiella nya sådana. Föreningen framhåller också de personliga mötena som viktiga för att sprida kunskaper mellan branschkollegor.
Johan-Höckert-Fespa

Senaste nytt

Color Systems såg ny kundgrupp

Color System har satt tänderna i en ny kundgrupp med UV-storformatsskrivaren från Epson. – Det är jätteroligt, säger Magnus Edfeldt, säljs och marknadsansvarig. Återförsäljaren från Vällingby visade också flera maskiner för Direct to film.
DSC_4386

Print Supplies hoppas på succé i grannlandet

Live-wrapping och flera produktnyheter stod i rampljuset i Print Supplies monter. Den norska fullserviceleverantören gör i och med sin medverkan på Sign&Print Scandinavia entré på den svenska marknaden.
Print Supplies

Dataline vill växa i Norden

Under Sign&Print Scandinavia gick Dataline ut med nyheten att företaget förvärvat finska mjukvaran Arkki ERP. Det firades i montern under mässans sista dag.
Dataline

Världspremiär för ny tonermaskin

Den flögs in från Japan fredagen innan mässan och visades för första gången publikt när Sign&Print Scandinavia öppnade under tisdagen. Nya Ricoh Pro C7500 som ska ge kommersiella tryckerier fler kreativa användningsområden.
Ricoh8