Justnu köper 19 tryckpressar

PUBLICERAD: 12 december 2015
UPPDATERAD: 14 november

c1070_c1060_main_image

Tryckerikedjan Justnu, med 19 lokala tryckerier i södra Sverige, har ingått ett fyraårigt ramavtal med Konica Minolta om leverans av nya digitaltryckpressar. Man kommer med start i januari 2016 att installera 19 stycken Konica Minolta Bizhub Press C1070. Affären är enligt Konica Minolta deras största Production Printing affär i Europa i år.

– Vi har ett mycket väl fungerande samarbete med Konica Minolta sedan ett antal år. Efter en omfattande utvärdering har vi nu valt att fortsätta med Konica Minolta som partner. Vi vet att Konica Minoltas digitaltryckpressar håller hög kvalitet och är mycket driftsäkra. De nya maskinerna ger ännu högre tryckkvalitetet och produktivitet än våra nuvarande, vilket gör att vi kan erbjuda ännu bättre service till våra kunder, säger Jan Veres, vd, Justnu.

– Men lika viktigt är Konica Minoltas engagemang och höga servicenivå, deras service och supportorganisation fungerar mycket bra. Vi har ett strategiskt partnerskap med Konica Minolta där vi hjälper varandra att utvecklas. Det är mycket värdefullt för oss, fortsätter Jan Veres.

JustNu-kedjan har de senaste åren vuxit kraftigt och satsar på fortsatt tillväxt och expansion i Sverige och Norden. Att ha de senaste och bästa tekniska lösningarna vad gäller digitaltryck, programvaror och datorer är en viktig del i strategin.

– Lokal närvaro, personligt bemötande och hög servicenivå är viktigt för oss. Justnu är en tryckshop mitt i city för stora och små företag. Vi är en komplett trycksaksleverantör som kan leverera mycket snabbt tack vare våra effektiva digitala trycklösningar, säger Jan Veres.

– Vi är oerhört stolta och glada över det fortsatta förtroendet från JustNu, det här är ett långsiktigt och ömsesidigt utvecklande samarbete. Det vi levererar är ju affärskritiska lösningar som hjälper JustNu-kedjan att effektivisera sina produktionsprocesser och öka lönsamheten, säger Roy Spennare, Affärsområdeschef Production Printing, Konica Minolta.

– Vi är också stolta över våra högpresterande digitaltryckpressar i C1070-serien. Tack vare en mängd nya innovativa funktioner kan operatörerna ytterligare förbättra sin produktivitet, vilket innebär att JustNu kan expandera sin affär och erbjuda nya typer av lösningar, avslutar Roy Spennare.

Läs vidare

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex