De förvärvar Ctrlpublishing

PUBLICERAD: 16 december 2015
UPPDATERAD: 14 november
Markus Jakobsson, vd på Istone.
Markus Jakobsson, vd på Istone.

Verksamhets- och IT konsultföretaget inom affärssystem och e-handel, Istone, har förvärvat Ctrlpublishing AB. De menar att köpet stärker deras ställning gentemot den digitala köparen.

– I dag handlar det inte bara om att kunna leverera en vara till bästa pris, service och tillgänglighet i en e-handel, det handlar väldigt mycket om själva kundupplevelsen under hela köpresan, säger Markus Jakobson, vd på Istone.Vi välkomnar Ctrlpublishing som kommer att bidra med ytterligare kompetens och trovärdighet till vår affär.

CtrlPublishing tillhandahåller idag strategiska publiceringslösningar inom bland annat Adobe Marketing Cloud och Creative Cloud, Inriver PIM och Censhare för att stötta marknads- och kommunikationsavdelningar. De kommer nu att verka under det gemensamma varumärket Istone och bolagsnamnet Istone Ctrlpublishing.

– Att ingå i ett stort och välrenommerat företag som Istone kommer att stärka vår marknadsposition och vår relation till våra kunder och partners avsevärt, menar Tobias Hammarstrand, vd på Ctrlpublishing.

Läs vidare

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Nordvalls Etikett i partnerskap med utländska producenter

Nordvalls Etikett AB har slutit ett samarbetsavtal med holländska Geostick och franska Stratus Packaging. Bakgrunden till samarbetet är att bibehålla och stärka gemensamma marknadsandelar på en kraftigt konkurrensutsatt marknad.
Vid frågor om bilden, skriv till: christian.andersson@apeloga.se

Senaste nytt

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2