MSD rekryterar trefaldigt

PUBLICERAD: 15 januari 2016
UPPDATERAD: 14 november

Molanders Sign + Display, ett dotterbolag till Durst AG, satsar på nyrekrytering för att förstärka sin lokala serviceorganisation. De ser två nya servicetekniker i Tommy Pettersson och Linus Turesson, och med start den 1 februari har även Christer Sehlstedt anställts som Key account manager hos MSD.

Christer Sehlstedt har tidigare varit produktionsansvarig hos Big Image, arbetat med media- och systemförsäljning hos Sericomex, varit Key account manager hos Scandraft och senast försäljningschef storformat hos Neopost.

– Vi är glada att kunna knyta Tommy, Linus och Christer till vårt team av duktiga och dedikerade MSD-medarbetare. De passar alla perfekt in i vår verksamhet med sina kunskaper, motivation och kundservicekänsla, säger Hans Molander, vd Molanders Sign + Display.

Christer Sehlstedt.
Christer Sehlstedt.

Läs vidare

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

Storbildsbolaget vill synas mer mot detaljhandeln

Storbildsbolaget har under många år producerat olika typer av mässmaterial. Nu är det dags för Helsingborgsföretaget att själva ställa ut.
Jonas-Hellke

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex