Hotellkedja väljer Olsson & Co som trycksaksleverantör

Olsson & Co, som levererar expomaterial, trycksaker, profilkläder och produktmedia, har tecknat ett treårigt avtal som innebär produktion av trycksaker till Elite Hotels 28 hotell i Sverige.

Genom en webbaserad mediebank kommer personal från Elite Hotels samtliga hotell kunna beställa trycksaker. Via mallar skräddarsyr de sina trycksaker och den grafiska profilen garanteras – något som, tillsammans med hög servicegrad och gedigen erfarenhet av trycksaksproduktion, var avgörande för Elite Hotels val av leverantör.

– Vi har ett behov av att decentralisera ansvaret och beställningarna av trycksaker till varje hotell, säger Martin Aurelius, inköpschef på Elite Hotels. Olsson & Co har en lång erfarenhet av liknande kunder som precis som vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi ser mycket fram emot vårt samarbete och den personliga service som vi redan har fått glädje av när vi behövt hjälp.

Olsson & Co har tagit fram en webbaserad mediebank för att kunna erbjuda sina kunder att beställa trycksaker som garanterar att den grafiska profilen följs och samtidigt ger möjlighet att skräddarsy trycksaker.

– Vi ser att det är mycket uppskattat hos många andra av våra kunder. Varumärket och den grafiska profilen är viktigt för alla företag idag, samtidigt som organisationerna blir allt mer decentraliserade där fler ska kunna driva och utveckla sina enheter. Jag är mycket imponerad av det varumärkesarbete som Elite Hotels gör och jag är oerhört stolt och glad över att vi på Olsson & Co nu har fått förtroendet att leverera trycksaker till dem, säger Tomas Olsson, vd på Olsson & Co.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: