Olsonic levererar Pagewide först i Sverige

PUBLICERAD: 21 januari 2016
UPPDATERAD: 14 november

IMG_2852

Mellan 8-10 december höll Olsonic tillsammans med HP ett event i Göteborg för att lansera HP:s nya Pagewide XL. Olsonic blir först som levererar HP Pagewide i Sverige. Under de tre dagarna kom kunder från hela landet för att lära sig mer om maskinen.

– Eventet var väldigt lyckat, vi har tecknat tio av de kunder som kom dit, fem av dem från Intercopy-kedjan som vi skrivit ett ramavtal med, säger Niklas Rydbeck, vd på Olsonic, som arbetar för att leverera print- och presentationslösningar.

Några av fördelarna som han ser med maskinen är dess hastighet, att den skriver ut med pigmenterat bläck, att den är kostnadseffektiv – vilket innebär låga driftskostnader, att produktionskostnaden är lätt att beräkna, och att maskinen är mångsidig.

– För oss var eventet ett kvitto på att våra kunder är nöjda, och det visar också att vi har ett bra samarbete med HP.

IMG_2852

Läs vidare

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

För få utbildas – "Läget börjar bli kritiskt"

Att för få utbildas pekas ut som ett stort orosmoln för den grafiska industrin. Det gör att antalet som rekryteras utan formell utbildning för branschen ökar.
0023_210921

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)