Canon lanserar UV-flatbäddsserie

Océ Arizona 1260

Océ Arizona 1260

Océ Arizona 1200 är serien flatbäddsskrivare från Canon som nyss kommit ut på marknaden. Enligt företaget passar de nya modellerna Océ Arizona 1240, 1260 och 1280 verksamheter inom skylttryck och presentationer, specialtryck, reprografi och fotolabb.

Skrivarna ska kunna skriva ut på en rad olika material som kanvas, trä, keramik eller glas och använder upp till sex färger och kan också utrustas med vitt och lack med tillval av bläcken ljus cyan och ljus magenta.

– Det finns en möjlighet för alla som levererar mellanstora utskriftsvolymer att utöka sin verksamhet, oavsett om de inriktar sig på grafisk kommunikation, förpackningar, industriellt tryck eller detaljhandel. Men för att förbli konkurrenskraftiga måste de kunna leverera många olika högkvalitativa produkter – snabbt och kostnadseffektivt. Och med just dessa krav i åtanke utvecklade vi Océ Arizona 1200-serien, säger Matteus Celinski, produktchef för storformatskrivare på Canon Svenska AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Lackat och klart för arkmatad inkjet

Canon har i samarbete med Plockmatic tagit fram en sömlös integration mellan Canons arkmatade digitala tryckpressar i varioPRINT iX-serien och Plockmatics DigiCoater Pro 400 HD LED efterbehandlingsmaskin. Kombinationen ska göra att kunderna kan producera högkvalitativa uv-lackade produkter i hög hastighet i ett automatiserat flöde.

Publicerat av: