Canon lanserar UV-flatbäddsserie

Océ Arizona 1260

Océ Arizona 1260

Océ Arizona 1200 är serien flatbäddsskrivare från Canon som nyss kommit ut på marknaden. Enligt företaget passar de nya modellerna Océ Arizona 1240, 1260 och 1280 verksamheter inom skylttryck och presentationer, specialtryck, reprografi och fotolabb.

Skrivarna ska kunna skriva ut på en rad olika material som kanvas, trä, keramik eller glas och använder upp till sex färger och kan också utrustas med vitt och lack med tillval av bläcken ljus cyan och ljus magenta.

– Det finns en möjlighet för alla som levererar mellanstora utskriftsvolymer att utöka sin verksamhet, oavsett om de inriktar sig på grafisk kommunikation, förpackningar, industriellt tryck eller detaljhandel. Men för att förbli konkurrenskraftiga måste de kunna leverera många olika högkvalitativa produkter – snabbt och kostnadseffektivt. Och med just dessa krav i åtanke utvecklade vi Océ Arizona 1200-serien, säger Matteus Celinski, produktchef för storformatskrivare på Canon Svenska AB.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Slut med oadresserad reklam i brevlådan

Postnord avvecklar sin verksamhet för oadresserad direktreklam (ODR) som riktar sig till hushåll. Det är inte längre en lönsam affär för företaget, som pekar på en prispressad marknad och stigande papperspriser som bakgrund till beslutet. Istället ska fokus ligga på mer målgruppsanpassad adresserad reklam.

Publicerat av: 

Planprint: ”En plattform med stora möjligheter för användaren”

Fujifilm har kraftsamlat för att ta fram en helt egenutvecklad storformatsportfölj till marknaden globalt. Spandex är ensam återförsäljare av Fujifilms storformatsskrivare i Sverige och produktansvarige Tomas Källroos ser stor potential för flatbädden Acuity Prime.

Publicerat av: