Billes Tryckeri är framtidspositiva

PUBLICERAD: 1 februari 2016
UPPDATERAD: 1 februari

Billes Tryckeri har haft ett positivt räkenskapsår med ökad nettoomsättning på två miljoner, från 188 till 190 miljoner kronor, samt ökat rörelseresultat på samma summa, från 4 till 6 miljoner kronor.

Bolaget skriver att de under verksamhetsåret satsat på förfining av organisering och affärssystem efter förändringar gjorda under fjolåret, som en sammanslagning med dotterbolaget Billes Akustiktryck. De menar att detta har lett till förbättringar inom verksamheten och att de ser positivt på kommande år trots besvikelser under sista kvartalet när det kommer till försäljning och resultat.

Vidare skriver de att företagets nya produktmix och organisation fungerar effektivt och konkurrenskraftigt, och att innevarande räkenskapsår förväntas ge ett bättre resultat än föregående år.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Spandex lanserar ny folieserie

Spandex introducerar varumärket AUTO och ett produktsortiment som riktar sig till professionella aktörer inom bilfoliering. Den första produkten är en serie PPF-folier.
AUTO PPF PR-Images 2

TAG Reklam: "Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan"

TAG Reklam är en veteran bland Karlstads många profilföretag och uppnådde sin högsta omsättning senaste året 2022/2023. I sitt nattklubbssvarta showroom satsar de på minimalism för att underlätta för kunderna.
– Vi vill ha så lite som möjligt på hyllan, säger Andreas Gustafsson, vd.
DSC_5547

Tryckcentrum växer digitalt genom förvärv

Tryckcentrum i Blekinge förvärvar Altefur Development och den 1 mars öppnas en ny avdelning som kommer att fokusera på digital kommunikation.
Tryckcentrum

Profilföretaget Printer gör satsning i Finland

Brover Group-ägda Printer, e-handlare inom reklam- och trycksaker, har verkat på den svenska marknaden under några år. Nu tar företaget steget över Östersjön och går in i grannlandet Finland.
Printer Finland