Öppet hus med ovanligt format

_MG_9784

Ewotech höll häromveckan öppet hus tillsammans med V-tab Falkenberg efter att de senare investerat i en Ryobi 920. Maskinen har formatet 92×64 cm, som enligt Michael Thorstensson på Ewotech innebär betydligt lägre investerings- och produktionskostnader.

– Vi höll öppet hus tillsammans med V-tab för att vi ville kommunicera det här formatet – alla som i dag har formatet 70×100 kör en betydande del av sin produktion på 90×64. Vi vill visa på de produktionsekonomiska fördelarna med Ryobi 920. Det som är unikt för denna tryckpress är att den är ett stort format i liten förpackning, säger Michael Thorstensson.

Till eventet kom ett 30-tal personer som fick ta del av en maskindemo. De tryckte tre olika jobb  under demon – två affischer och en del av ett 16-sidigt ark, alla med en upplaga på 350 ark.

– Normalt sett tar ett jobb 20 minuter, men i och med att maskinen använder automatik – Ryobis Smart Make-ready-system – så tog alla tre jobben 20 minuter totalt, berättar Michael Thorstensson.

Han säger också att han tycker att det är viktigt att ha event som dessa och att han upplever att det sker allt för sällan hos tryckpressleverantörerna.

– Det gäller att visa framfötterna lite. Vi är ett ungt företag, med hög servicegrad, som kan erbjuda ett heltäckande utbud på förbrukning och service för våra kunder, säger han.

_MG_9724 _MG_9753

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *