Epson visar nyheter på Fespa

PUBLICERAD: 26 februari 2016
UPPDATERAD: 14 november
Surecolor SC-S60600.
Surecolor SC-S60600.

Fyra storformatsskrivare som är nya för i år kommer att ta plats i Epsons monter på Fespa Digital. Det är 10-färgsskrivaren Surecolor SC-S80600, höghastighetsskrivaren Surecolor SC-S60600 med 2 x CMYK, 4-färgsskrivaren Surecolor SC-S40600, och Surecolor SC-P20000 med vattentåligt bläck.

– På Fespa Digital kommer vi att kunna visa upp ett brett sortiment av storformatsskrivare med flexibilitet, kvalitet och prestanda, säger Richard Garp, ansvarig för Epsons storformatskrivare på den svenska marknaden, som kommer att finnas på plats i Amsterdam under mässan.

Epson kommer också, bland annat, att visa två färgsublimeringsskrivare för textiltryck, Surecolor SC-F7200 och SC-F6200. De ska båda kunna producera allt ifrån sportkläder och hemtextil till textilskyltning.

Läs vidare

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1