Epson visar nyheter på Fespa

Surecolor SC-S60600.

Surecolor SC-S60600.

Fyra storformatsskrivare som är nya för i år kommer att ta plats i Epsons monter på Fespa Digital. Det är 10-färgsskrivaren Surecolor SC-S80600, höghastighetsskrivaren Surecolor SC-S60600 med 2 x CMYK, 4-färgsskrivaren Surecolor SC-S40600, och Surecolor SC-P20000 med vattentåligt bläck.

– På Fespa Digital kommer vi att kunna visa upp ett brett sortiment av storformatsskrivare med flexibilitet, kvalitet och prestanda, säger Richard Garp, ansvarig för Epsons storformatskrivare på den svenska marknaden, som kommer att finnas på plats i Amsterdam under mässan.

Epson kommer också, bland annat, att visa två färgsublimeringsskrivare för textiltryck, Surecolor SC-F7200 och SC-F6200. De ska båda kunna producera allt ifrån sportkläder och hemtextil till textilskyltning.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: