Senaste Sign&Print med mikrofokus

IMG_7633_

Nu har nya Sign&Print landat i brevlådan hos våra prenumeranter.

I nummer 526 fokuserar vi på det lilla med ett tema om mikrotryckerier – möt till exempel kvalitetsfokuserade Asplunds Grafiska som nyligen flyttat till nya lokaler och får kunder via sociala medier. Vi går också igenom allt från skärmaskiner till specialskrivare som kan passa de med mindre budget, och vi pratar närmare om hur web-to-print kan funka för det mindre tryckeriet.

Vi besöker också finpappersbruket Lessebo Bruk som tagit plats i de småländska skogarna i hundratals år, och Tellogruppen som berättar om sitt framgångsrecept. (Mer om Tellogruppen och deras nya uv led-satsning hittar ni dessutom i videoform här på sajten!)

Självklart är det också packat med bransch- och tekniknyheter.

Om du tecknar en prenumeration i dag, mejla johanna.kendrup@agi.se så skickar hon ett exemplar av april-numret.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


”Tonerbaserat digitaltryck har en stark position på marknaden”

Med Imagepress C10010VP introducerar Canon efterföljaren till sin Imagepress C10000VP. Den nya serien består av två modeller och enligt tillverkaren erbjuder de mer automatisering och fler alternativ i mediahanteringen. Sign&Print pratar med Mark Lawn, chef för Professional print solutions på Canon Europe, om de nya skrivarna.

Publicerat av: 

Fakta om Sign&Print Connect

Välkommen som utställare på Sign&Print Connect 9–11 februari 2021

För första gången möts vi. Alla. Oavsett var vi bor. Oavsett om vi kan resa eller inte. Under tre dagar kopplar vi upp oss. Pratar och diskuterar. Tittar på produkter. Gör affärer. Deltar i seminarier. Tittar på hur andra gör – i andra företag, i andra länder.

Som utställare kan du visa allt – även de där stora maskinerna som svårligen låter sig flyttas. Och för en gångs skull träffar du kunder från hela landet – inte med slagsida på Stockholm. Och varken

Publicerat av: