Reklamens positiva sidor

PUBLICERAD: 18 april 2016
UPPDATERAD: 14 november

reklamjatack

Svensk Direktreklam har i ett initiativ för att visa på de positiva sidorna med reklam bildat en grupp på Linkedin, där medlemmar kan diskutera de möjligheter reklam skapar utöver de rent affärsmässiga.

De menar att det är en grupp för de som säger ”Reklam, ja tack” – där medlemmarna kan dela med sig av insikter, framåtsträvande aktiviteter och positiva berättelser.

Ett exempel de tar upp i sitt utskick är Isaac Mukiibis berättelse:

”Isaac föddes i Uganda och kom full av hopp till Sverige i början av 90-talet. Men snabbt insåg han hur svårt det var att komma igång med sitt nya liv. Många dörrar stängs om du inte kan svenska. För Isaac blev lösningen att jobba som tidningsutdelare och med att dela ut reklam. Hans val blev ett lyckokast. 2003 blev han platschef på SDR i Stockholm city och han jobbar där än i dag.”

Läs vidare

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1

Senaste nytt

Gibon bjuder in till öppet hus

Gibon i Borås bjuder in till Grafiska dagarna, 6–8 december, och bullar upp med förädlingsmöjligheter och efterbehandling till besökarna.
Gibon

Signcom breddar det pvc-fria utbudet

Signcom blir återförsäljare för Taya Groups pvc-fria bannermaterial i Kavalan-serien. De två parterna har ingått ett distributionssamarbete som börjar gälla omgående.
Signcom Kavalan

Först i Europa med prisbelönt flatbädd

Screenbolaget i Stockholm är först ut i Europa med Vanguards nya flatbäddsskrivare som premiärvisades på Fespa i maj. Investeringen ska möta förändrade marknadskrav och ett ökat behov av digital produktion i hög volym.
Oscar Lagerstedt_media

Gop utökar med pappersbaserat

Kungsbackaföretaget Gop får distributionsrätt i Skandinavien för två av Swedboards pappersbaserade premiumskivor för den grafiska displaybranschen. Avtalet ska innebära ett ännu bredare erbjudande av välkända varumärken inom detta segment. 
Gop Swedboard 2.1