Oki fokuserar på grafisk kommunikation

OKI-H3-104s

Oki Colorpainter H3-104s.

I hall 5, monter B21 på Drupa kommer strålkastarljuset för Oki att ligga på deras utbud av skrivare för grafisk kommunikation. Det är första gången OKI Europa visar upp sin portfölj av bläckskrivare i storformat: Colorpainter-storformatsskrivarna inklusive H3-104s och M-64s. De kommer också att visa sin nya vit-tonerteknik och femfärgsteknik.

Den nya Pro6410 Neoncolor-skrivaren är dock en av de viktigaste höjdpunkterna för Oki. Denna enhet möjliggör utskrift av super-ljusa, fluorescerande mönster på transfermedia för användning på allt från plagg- och produkt-dekoration, till personalisering, förpackning, point-of-sale och butiksskyltar.

– Vi är mycket glada inför årets Drupa, som lovar att bli en intressant plattform för innovativ printteknik, perfekt för Okis kraftfulla sortiment av högpresterande lösningar för graphic art och kreativa företag, säger Pamela Ghosal, varumärkes- och marknadsföringschef på OKI Europa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *