Realtryck ska stärka positionen

PUBLICERAD: 30 maj 2016
UPPDATERAD: 30 maj

Offsettryckeriet Realtryck, dotterbolag till Screenbolaget, har under 2015 gjort ett tapp i nettoomsättningen, men en ökning i rörelseresultatet. Nettoomsättningen som 2014 låg på 47 miljoner ligger 2015 på 45 miljoner kronor, och rörelseresultatet har gått från 4,7 miljoner till 5,3 miljoner kronor.

– Det vi investerar i i dag är främst för att stärka vår position. Realtryck installerade i slutet av januari 2016 en helt ny och toppmodern KBA 106 rapida. 6-färger med lack, led uv samt konventionell uv. Denna maskin är först ut på marknaden i Europa. Det gör att vi ligger absolut i framkant när det gäller tryck på plast och kartong, säger Patrick Nermark, vd på Realtryck.

Läs vidare

Tryckerikunder och produktion flyttas

Holmbergs ingår ett samarbetsavtal med Åtta.45 som tar över produktion och kundrelationer.
laptop-3196481_1920

Tryckeri i Skene ökar resultat

Markbladet Tryckeri minskade sin omsättning för 2020 marginellt medan rörelseresultatet ökade.

Resultatet steg hos Addbrand

Försäljningen dök under 200 miljoner kronor, men rörelseresultatet gick upp, visar Addbrand Swedens räkenskapsår 2020.

Tryckerikedja tappade 26 procent

Covid-19 pandemin blev kännbar för Justnu:s verksamhetsår 2020. Försäljningstappet blev betydande jämfört med föregående år, visar senaste bokslutet.

Senaste nytt

Kunden kan byta wrapmaterial på bilen med några klick

Den stora nyheten hos Spandex var det nya 3D-designprogrammet Zeno. Den prenumerationsbaserade tjänsten låter kunden testa olika wrappingmaterial och färger i datorn innan köparen bestämmer sig.
DSC_4662

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Alvöen bjöd på flera nyheter

En butiksskylt med diamantpolerad logga, en kub med mönster i ett svart stenliknande material och ett specialtillverkat båtfönster. Det var några exempel på spännande applikationer som Alvöen visade upp i sin monter.
Alvöen 4

Riso satsade allt på ett starkt kort

Riso lät sin nya snabba bläckstråleskrivare Riso Valezus T1200 spela den självklara huvudrollen i sin monter. Tillverkaren vill fylla ett hål på marknaden utanför segment som laser och toner. Det var första gången som modellen T1200 visades för den skandinaviska publiken.
DSC_4959