Länsförsäkringar ska effektivisera interntryckeriet

PUBLICERAD: 10 juni 2016
UPPDATERAD: 14 november
Bizhub press C1070.
Bizhub press C1070.

 

För att fortsätta utveckla och effektivisera sitt interntryckeri har Länsförsäkringar Skåne nyligen installerat två nya digitala tryckpressar: Konica Minolta Bizub Press C 1070. De kommer dessutom installera ett digitalt beställningsverktyg – JT Webb – som ska förenkla för kunderna när de ska beställa tryckjobb.

– Vi har gjort en översyn av vårt interntryckeri och hur vi ska utveckla verksamheten för att kunna utöka servicen till våra kunder. Vi gjorde därefter en förutsättningslös upphandling där vi bjöd in några av de ledande leverantörerna av produktionsmaskiner för en diskussion om våra behov och vilka lösningar som kunde vara lämpliga för oss, berättar Benny Lindström, Kontorservice/Säkerhet, Länsförsäkringar Skåne.

Länsförsäkringar består av 23 länsbolag som gemensamt äger huvudkontoret i Stockholm. Länsförsäkringar Skåne har kontor i Helsingborg, Malmö, Lund, Ystad och Ängelholm. De har även nya mötesplatser för kunderna på Sundstorget i Helsingborg, Anna Lindhs plats i Malmö och på Arenagatan i Hyllie som har öppnat nu under våren.

– Vi på interntryckeriet erbjuder våra tjänster till Länsförsäkringars försäkringsverksamhet samt till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Vår konkurrensfördel är att vi producerar snabbt med hög kvalitet till ett bra pris. Vi känner organisationen väl, vi finns nära och vi kan hålla en hög servicenivå, berättar Benny, som har jobbat på ett flertal poster inom Länsförsäkringar Skånes försäkringsrörelse innan han fick uppdraget att leda interntryckeriet.

Läs vidare

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar Scandraft

Signcoms ägare Igepa Group förvärvar viscom-återförsäljaren Scandraft med huvudkontor i Mölnlycke. Samtidigt blir Anders Trillkott vd för hela koncernen.
Anders Trillkott

Signcom startar inspirerande evenemangsserie

Den grafiska återförsäljaren Signcom startar en serie med sammankomster för att inspirera skylt- print- och dekortillverkare till utveckling. Första temat handlar om hur UV-print kan revolutionera företagens arbete med fönsterdekor.
Simon-Nyman

Han prisas för arbete med kompetensförsörjning

Grafiska företagen tilldelar läraren Roger Kristiansson 2023 års utbildningspris. Han får utmärkelsen för sitt engagemang för eleverna och branschens kompetensförsörjning.
Utbildning2

Senaste nytt

Inprint flyttar till större lokaler nästa år

Skylt- och dekorföretaget Inprint i Uppsala står inför en spännande förändring då de flyttar till en helt ny stadsdel. De nybyggda lokalerna erbjuder inte bara dubbelt så mycket utrymme utan också närhet till lokala kunder och motorvägen till klienter i Stockholm.
inprint-efongo-2019-liggande

De höjer ribban för automatiserad tidningsproduktion

ECO3 vill ta automation av tidningsproduktion till nästa nivå med den nya versionen av sin arbetsflödeslösning Arkitex. Nya funktioner gör att system från tredje part bättre integreras i programmet.
Arkitex

Storbildsbolaget tar kampen mot spillet

Storbildsbolaget i Helsingborg minskar spillet med en ny produkt. Arbetssättet är både klimatsmart och sparar pengar för kunden.
FotoJet-(25)

Fujifilm visar upp sin nya torrtonerpress

Fujifilm ska visa upp sin nya tonerpress i Europa för första gången i början på 2024. Revoria Press GC12500 är en digitalpress som använder torrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R