Länsförsäkringar ska effektivisera interntryckeriet

PUBLICERAD: 10 juni 2016
UPPDATERAD: 14 november
Bizhub press C1070.
Bizhub press C1070.

 

För att fortsätta utveckla och effektivisera sitt interntryckeri har Länsförsäkringar Skåne nyligen installerat två nya digitala tryckpressar: Konica Minolta Bizub Press C 1070. De kommer dessutom installera ett digitalt beställningsverktyg – JT Webb – som ska förenkla för kunderna när de ska beställa tryckjobb.

– Vi har gjort en översyn av vårt interntryckeri och hur vi ska utveckla verksamheten för att kunna utöka servicen till våra kunder. Vi gjorde därefter en förutsättningslös upphandling där vi bjöd in några av de ledande leverantörerna av produktionsmaskiner för en diskussion om våra behov och vilka lösningar som kunde vara lämpliga för oss, berättar Benny Lindström, Kontorservice/Säkerhet, Länsförsäkringar Skåne.

Länsförsäkringar består av 23 länsbolag som gemensamt äger huvudkontoret i Stockholm. Länsförsäkringar Skåne har kontor i Helsingborg, Malmö, Lund, Ystad och Ängelholm. De har även nya mötesplatser för kunderna på Sundstorget i Helsingborg, Anna Lindhs plats i Malmö och på Arenagatan i Hyllie som har öppnat nu under våren.

– Vi på interntryckeriet erbjuder våra tjänster till Länsförsäkringars försäkringsverksamhet samt till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Vår konkurrensfördel är att vi producerar snabbt med hög kvalitet till ett bra pris. Vi känner organisationen väl, vi finns nära och vi kan hålla en hög servicenivå, berättar Benny, som har jobbat på ett flertal poster inom Länsförsäkringar Skånes försäkringsrörelse innan han fick uppdraget att leda interntryckeriet.

Läs vidare

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2

Scandinavian Print Group expanderar ytterligare

Tryckerikoncernen öppnar plånboken igen.
Esben_Mols_Kabell

Senaste nytt

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)

De visade linjer med helautomatisk bokproduktion

Efterbehandlingsexperterna Horizon demonstrerade hur man skapar den smarta fabriken på Drupa.
_DSC0615

Drupa 2024 lockade betydligt färre besökare än förväntat

När Drupa öppnade dörrarna för några veckor sedan var det åtta år sedan mässan arrangerades senast. En pandemi kom emellan. Nu har besökssiffrorna kommit och de var säkert en besvikelse för Messe Düsseldorf.
Eingänge, entrance

Åtta45 förvärvar By Wind och GBGT Box

Tryckeriet By Wind och förpackningsföretaget GBGT Box blir en del av Åtta45. En expansion som ska utöka bolagets produktionskapacitet inom både tryck och förpackning.
Åtta45 ver 2