Möjlighet för entreprenörer

Planeringsmöte med Packbridge.

Planeringsmöte med Packbridge.

I samband med Top Packaging Summit den 19 oktober, lanseras en  entreprenörsfrukost. Ett av arrangören Packbridge mål är att driva fram mer förpackningsinnovation och de ser detta som nästa steg för att öka interaktionen mellan väletablerade företag inom branschen och startup företag som inte blickat mot förpackningsbranschen tidigare.

– Vi vill ge startuppföretagen möjlighet att bekanta sig med förpackningsbranschen och presentera sig underTop Packaging Summit. Det finns mängder med smarta idéer, kompetenser och nystartade företag som söker samarbeten med idétörstande väletablerade företag, ett intresse som är ömsesidigt. Det kan vara nya förpackningar eller material, nyheter inom maskinteknik, design av förpackningar eller etiketter, handel eller återvinning, säger Johan Mårtensson, vd på Packbridge.

Almi Invest kommer att finnas på plats för att ge råd och visa på investeringsmöjligheter för de deltagande företagen.

Är du en Startup som vill nå ut mot förpackningsbranschen går du in på www.toppackagingsummit.com/start-up/ för anmälan.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *