Mimaki uppdaterar flatbäddsortimentet

PUBLICERAD: 31 augusti 2016
UPPDATERAD: 31 augusti
UJF MkII-serien har ett helt täckt tryckbord.
UJF MkII-serien har ett helt täckt tryckbord.

På Viscom Paris 6-8 september kommer Mimaki att visa upp två nya flatbäddskrivare – UJF-3042 MkII och UJF-6042 MkII. Dessa uv-flatbäddskrivare kommer att ersätta de tidigare modellerna, UJF-3042HG och UJF-6042.

– Vi har sett ett växande antal av våra UV-härdande trycksystem installeras i tillverkningslabb, köpcentra och järnaffärer/byggvaruhus för att möjliggöra skapandet av kundanpassade produkter. Dessa nya skrivare kommer att säkerställa den ultimata kundupplevelsen på dessa platser genom att leverera efterfrågade produkter snabbare, säger Mike Horsten, chef för marknadsförning av Mimaki EMEA.

Dessa nya skrivare ska ha utskriftshastigheter som är 20 procent snabbare än sina föregångare, och stödja olika sorters bläck och applikationer. Till exempel är LUS-120-bläck bra för utskrift på mjuka materialytor eftersom de kan sträckas upp till 170 procent utan att spricka. LUS-150-bläck, som kommer att vara tillgängliga för de nya skrivarna inom en snar framtid, är bra för inomhusskyltar, troféer och andra akrylprodukter tack vare att de fäster bra på dessa material.

LH-100-bläck är bra för accessoarer eller pappersprodukter som måste tåla mycket nötning.

UJF 3042 MKII.
UJF-3042 MkII.
UJF 6042 MKII.
UJF-6042 MkII.

Läs vidare

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg

Storsatsande Visutech: "Det ligger rätt i tiden"

Visutech slog på stora trumman på årets Sign&Print Scandinavia med dubbla montrar. Inte minst för att visa produktnyheterna hos nya samarbetspartnern Fujifilm.
Visutech 1

Neonchock hos Nize: "Erbjuda något annat"

Färgstarka tryck med neonfärger fångade ögat i Nize Equipments monter under Sign&Print-mässan. Men även en skrivare som kan printa taktila skyltar som bokstavligt talat sticker ut.
Nize 3

”Länge sedan vi sålde så mycket på en mässa”

Mimakis rullbaserade DTF-printer var hett stoff i Signcoms monter under Sign&Print Scandinavia. Under mässan offentliggjordes även en annan rykande färsk nyhet från Mimaki: en print and cut-skrivare med UV LED i 330-serien.
2D96C53C-971F-4488-A861-63CD0E74549A_1_100_o

Senaste nytt

Nya kontakter och leads resultatet av mässan

Det fanns en hel del att gå vidare med för de företag som som deltog på Sign&Print. Många av bolagen vittnade om många nya bekantskaper och leads att arbeta vidare med.
mässcollage

Glassbjudning gav samtal om H-trycks behållare

H-tryck tog med sig glassmaskinen till Sign&Print-mässan till många besökares glädje. Det var så klart en bra ice breaker för att få igång samtalet med kunderna om till exempel de glassbägare de producerar för 1-3 kulor.
890D8DCE-330D-4DD5-9B69-08AA07508539_1_100_o

Folier.se hjälper nystartade bolag komma igång med textiltryck

Folier.se säljer maskiner och material för att göra det mesta inom tryck i allmänhet och textiltryck i synnerhet. De tog bland annat med sig Secabos rulle till rulle-skärbord för DTF till Sign&Print-mässan.
DSC_4677

Så kan det smarta tryckeriet skapas

Heidelberg kom till Sign&Print Scandinavia för att mässa om "The Smart Print Shop", men även berätta om maskinnyheten Versafire LP. 
Heidelberg