Color Systems förbereder sig

Hillstedts Skylt & Dekor sätter upp skylten utanför ColorSystems nya lokaler.

Hillstedts Skylt & Dekor sätter upp skylten utanför ColorSystems nya lokaler.

Med sin alldeles unika affärsidé har storformatsleverantören Color Systems vuxit och vuxit. Till slut blev lokalerna för små och de fick börja om – i mycket större omgivningar. Och på fredag är det fest och invigning, där branschen är välkommen att besöka dem.

Den unika affärsidén är att inte ha säljare utan bara servicetekniker, som i gengäld håller koll på varje kund och råder dem när något börjar bli slitet eller ett behov bättre kan tillgodoses med en annan maskin. Med agenturerna på Roland DG, Epson, Onyx och Summa så har de mycket att välja mellan i dialogen med kunden. Dessutom sköter de servicen för Visutech, som säljer HPs storformatsprogram.

Förutom att bjuda på mat och dryck så lockar Torbjörn Hedén och vd Magnus Edfeldt med både specialpriser och mycket demo.

– Det blir bland annat Sverigepremiär av Rolands nya ”print-and-cut” som är ett måste för alla som har en VersaCamm SP-300/540, säger Magnus Edfeldt.

– Vi visar arbetsflöden, inspirerar med prover samt har specialister från våra leverantörer på plats för att presentera och svara på frågor om produkterna. Dessutom kommer vi att ha ett flertal intressanta seminarier och föreläsningar under dagen.

Den nya adressen är Grimstagatan 170 och du anmäler dig till info@colorsystems.se. Klockan 10 öppnar det och håller på ända till 17.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: