Mimaki utökar sortimentet av textilskrivare

mim_pr16019_tx500p-3200ds_

Tx500P-3200DS är en 3,2 meter bred sublimeringsskrivare den senaste i en rad produktlanseringar som Mimaki åtagit sig under de senaste veckorna. Denna printer ska enligt företaget minska produktionstiden i och med att den trycker och fixerar färgen samtidigt, och den trycker upp till 130 kvadratmeter i timmen.

– Det finns en växande efterfrågan på soft signage i och med dess ekonomiska och miljömässiga fördelar. Samtidigt flyttar textilindustrin större volymer från analogt till digitalt tryck för att möta marknadens efterfrågan på det växande antalet små beställningar med korta trycktider. Den nya Tx500P-3200DS skapades särskilt för att möta dessa krav i båda segmenten, liksom den ökande efterfrågan på digitalt tryckta textilier i heminredning, med dess krav på extra breda tyger till draperier, sängkläder och möbelklädsel. Vi ser också en ökning av specialbeställningar via internet som lättare kan utföras i och med de produktiva fördelarna med den här skrivaren, säger Mike Horsten, marknadschef på Mimaki EMEA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *