Mjukvara och folier i fokus hos Sericomex

dsc_0052-2

– Se möjligheterna med Calderas mjukvara och hur de stödjer dig – både om du sedan printar med Mutoh eller annan skrivare. Caldera är en rip som vi tycker om och gärna ser våra kunder använda. Och tillsammans med Mutoh-skrivarna får vi fram ett väldigt, väldigt bra resultat. När det hela sedan är klart, så ger Caldera ifrån sig ett faktureringsunderlag genom att berätta hur mycket tid, bläck och material som har gått åt.

– Jag vill gärna att intresserade kommer till oss den 26 oktober mellan 8.30-12.00 eller 13.00-16.00 när vi i lugn och ro går igenom de här produkterna.

Detta berättar Martin Möllborn, som är national key account manager på Sericomex, ett bolag i Landskrona och Stockholm som ägs av japanska Mutoh.

– Mactac är en viktig leverantör för oss och vi kommer att visa nya, kromade folier för 3D-foliering. Sedan har vi fått en ny agentur, Intercoat, från vem vi tagit hem printvolym och laminat. De har en mycket intressant kvalitet, med tanke på deras prisbild.

– Genom att visa det här samtidigt, ger vi kunderna möjlighet att se och jämföra. Vi vill vara den breda leverantören som hjälper kunden med många olika lösningar.

– Så välkomna hit den 26 oktober, avslutar Martin Möllborn.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: