Mjukvara och folier i fokus hos Sericomex

dsc_0052-2

– Se möjligheterna med Calderas mjukvara och hur de stödjer dig – både om du sedan printar med Mutoh eller annan skrivare. Caldera är en rip som vi tycker om och gärna ser våra kunder använda. Och tillsammans med Mutoh-skrivarna får vi fram ett väldigt, väldigt bra resultat. När det hela sedan är klart, så ger Caldera ifrån sig ett faktureringsunderlag genom att berätta hur mycket tid, bläck och material som har gått åt.

– Jag vill gärna att intresserade kommer till oss den 26 oktober mellan 8.30-12.00 eller 13.00-16.00 när vi i lugn och ro går igenom de här produkterna.

Detta berättar Martin Möllborn, som är national key account manager på Sericomex, ett bolag i Landskrona och Stockholm som ägs av japanska Mutoh.

– Mactac är en viktig leverantör för oss och vi kommer att visa nya, kromade folier för 3D-foliering. Sedan har vi fått en ny agentur, Intercoat, från vem vi tagit hem printvolym och laminat. De har en mycket intressant kvalitet, med tanke på deras prisbild.

– Genom att visa det här samtidigt, ger vi kunderna möjlighet att se och jämföra. Vi vill vara den breda leverantören som hjälper kunden med många olika lösningar.

– Så välkomna hit den 26 oktober, avslutar Martin Möllborn.

 

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Första nordiska grafiska Corona rapporten

Danska grafiska organisationen Grakom (ej att förväxla med svenska Grafkom) presenterar de första siffrorna över hur medlemmarna har drabbats av Corona. I korthet kan sägas att de tappat en tredjedel av omsättningen under andra kvartalet. Skillnaderna är dock betydande. Medan leverantörer talar om närmast stillastående maskinförsäljning och promotionföretagen haft det mycket tufft, så har etikettillverkarna […]

Publicerat av: 

Fespa flyttar till Holland

Fespamässan flyttas än en gång. Fespa har haft ett besvärligt år. Först tvingades man ställa in årets mässa i Madrid, på grund av Corona. Sedan flyttade man mässan till oktober i år, då det bedömdes att det skulle vara säkrare. Fortfarande i Madrid. Nu har ett nytt beslut fattats. Nästa Fespamässa blir 9-12 mars 2021 […]

Publicerat av: