Bong får ny vd

PUBLICERAD: 19 oktober 2016
UPPDATERAD: 14 november

Efter en omstrukturering av Bong kommer Stéphane Hamelin att avgå som vd vid årets slut. Styrelsen har utsett Håkan Gunnarsson till ny vd och koncernchef för Bong, han tar vid från och med första januari 2017.

Håkan Gunnarsson har varit cfo för Bong under de senaste fyra åren. Rekryteringsprocessen av en ny CFO kommer att starta omgående. Stéphane Hamelin kommer fortsatt att vara styrelseledamot i bolaget och Bongs största aktieägare.

– Håkan Gunnarsson har arbetat nära Stéphane Hamelin under de senaste två åren och har framgångsrikt omstrukturerat bolaget både operationellt och finansiellt. Eftersom nästa steg nu initieras med större fokus på tillväxt och diversifiering inom marknaden för lätta förpackningar, samtidigt som arbetet med att anpassa kuvertverksamheten till den rådande marknaden fortskrider, ser styrelsen Håkan Gunnarsson som den bäst lämpade kandidaten att anta denna utmaning framöver. Jag personligen, samt å styrelsens vägnar, vill tacka Stéphane Hamelin för hans fantastiska arbete under de senaste åren för Bong. Jag vet att det har varit en stor utmaning för Stéphane Hamelin att omstrukturera bolaget och samtidigt hantera frekventa resor mellan Sverige och Frankrike, säger Bongs styrelseordförande, Christian Paulsson.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper