Bong får ny vd

PUBLICERAD: 19 oktober 2016
UPPDATERAD: 14 november

Efter en omstrukturering av Bong kommer Stéphane Hamelin att avgå som vd vid årets slut. Styrelsen har utsett Håkan Gunnarsson till ny vd och koncernchef för Bong, han tar vid från och med första januari 2017.

Håkan Gunnarsson har varit cfo för Bong under de senaste fyra åren. Rekryteringsprocessen av en ny CFO kommer att starta omgående. Stéphane Hamelin kommer fortsatt att vara styrelseledamot i bolaget och Bongs största aktieägare.

– Håkan Gunnarsson har arbetat nära Stéphane Hamelin under de senaste två åren och har framgångsrikt omstrukturerat bolaget både operationellt och finansiellt. Eftersom nästa steg nu initieras med större fokus på tillväxt och diversifiering inom marknaden för lätta förpackningar, samtidigt som arbetet med att anpassa kuvertverksamheten till den rådande marknaden fortskrider, ser styrelsen Håkan Gunnarsson som den bäst lämpade kandidaten att anta denna utmaning framöver. Jag personligen, samt å styrelsens vägnar, vill tacka Stéphane Hamelin för hans fantastiska arbete under de senaste åren för Bong. Jag vet att det har varit en stor utmaning för Stéphane Hamelin att omstrukturera bolaget och samtidigt hantera frekventa resor mellan Sverige och Frankrike, säger Bongs styrelseordförande, Christian Paulsson.

Läs vidare

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Stort intresse för Brand Factory efter konkursen

Efter konkursen av Brand Factory Printhouse och Brand Factory Holding ser konkursförvaltaren goda förutsättningar för att hitta köpare till de två bolagen, alternativt delar av rörelsen. Processen väntas vara klar under december månad.
Brand Factory

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1