Arkitektkopia investerar utanför storstäderna

efterbehandling_dq6q8391

De nya tryckpressarna på de fyra orterna har integrerad efterbehandling.

I Örebro, Linköping, Norrköping och Karlstad installerar Arkitektkopia nu nya Xerox-digitalpressar från Primotek och satsar samtidigt på fler personer som jobbar med projektledning och försäljning.

Investeringen består av fyra Xerox C60-pressar med tillhörande efterbehandling on-line som producerar helt färdiga trycksaker. De nya tryckpressarna på de fyra orterna har integrerad efterbehandling och är anpassade för att producera alla typer av marknads- och informationstrycksaker men också ritningar i mindre format.

gunnar2– Vi vill satsa på dessa orter med högre kundnärvaro och ökad leveransförmåga. Med nya maskiner på varje ort ökar vi kvaliteten och kortar ledtiderna för jobb som kräver extra snabba leveranser, säger Gunnar Duintjer som är vd på Arkitektkopia.

– Primotek har under många år levererat Xerox tryckpressar för småformatstryck till oss och stabiliteten i både produktion och service är hög. Detta blir ännu viktigare framöver när leveranstiderna kortas – och vi är väldigt trygga med att utveckla samarbetet ytterligare med Primotek i och med den här strategiska investeringen, säger Gunnar Duintjer.

Företaget har också satsat på att utveckla sin logistiska lösning, för att de lokala kontoren ska kunna utnyttja den bredare produktportföljen som finns i de större tryckerierna i Göteborg och Stockholm.

– Vi ökar kundnärvaro och leveransförmåga ordentligt i och med det nya upplägget. Vi kan erbjuda en väldigt stor bredd i produktionsportföljen lokalt genom att utnyttja tryckerierna i Göteborg och Stockholm. Detta får kunderna i hela landet nu direkt tillgång till, säger Gunnar Duintjer.

Samtidigt satsar Arkitektkopia på fler personer som jobbar med projektledning och försäljning på de lokala orterna.

– Vi ska på alla orter rekrytera personer som jobbar med projektledning och försäljning. Serviceleveransen till kunderna vill vi bli ännu bättre på och med förändringen kan vi satsa mer resurser på att ha kontakt med kunderna.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *