Packbridge utmanar entreprenörer och startups

Packbridges vd Johan Mårtensson när han presenterade tävlingen på Top Packaging Summit by Packbridge.

Packbridges vd Johan Mårtensson när han presenterade tävlingen på Top Packaging Summit by Packbridge.

I veckan öppnades The Packbridge Challenge, som introducerades på Top Packaging Summit by Packbridge. Tävlingen är en del i Packbridges steg mot att etablera en bättre kontakt mellan entreprenörer, startupföretag och förpackningsindustrin.

– The Packbridge Challenge är en tävling för entreprenörer och startups som är i en tillväxtfas. Vi vill se företag med unika affärskoncept och med en potential att kommersialisera dessa, gärna på en global bas, säger vd Johan Mårtensson och fortsätter:

– Vi kommer att ha en jury bestående av investerare och experter i förpackningsindustrins värdekedja och de kommer att se på hur uppskalningsbart konceptet är, hur unik och hållbar idén är, hur marknadspotentialen ser ut samt hur mycket kunskap det finns i organisationen.

30 april nästaår är sista dagen att anmäla bidrag. Ett urval av företag kommer sedan att få möjlighet att presentera sina idéer på Packbridge Start Up Day sen 16 maj 2017. Sju av dessa kommer att gå vidare till finalen på Top Packaging Summit by Packbridge i september där en vinnare kommer att utses.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *