Kodak uppdaterar Prinergy Workflow

PUBLICERAD: 18 november 2016
UPPDATERAD: 18 november

Kodak har gjort flera uppdateringar i sitt Unified workflow solution-sortiment (UWS), däribland Prinergy Workflow 8. Bland annat innefattar uppdateringarna ett integrerat offset- och digitalt arbetsflöde, bredare korrekturfunktioner och förbättrad automatisering av arbetsflöden, vilket Kodak menar kommer göra att deras kunder kan minska materialkostnader och öka produktivitet, och samtidigt förbättra kvalitet och bättre utnyttja digital utrustning.

Tanken är att ett enda arbetsflöde för både digitalt och offset ska leda till bättre effektivitet och produktivitet. Uppgraderingen innefattar också nya universella digital job ticket editor, ett arbetsflöde som tillåter produktionsbeslut baserade på realtidspressinformation.

– Vår Prinergy Workflow 8-portfölj är ett bevis på Kodaks engagemang i våra kunder. Vi förbättrar kontinuerligt vårt erbjudande för att ge toppmoderna arbetsflödeslösningar som gör det möjligt för kunderna att ligga steget före konkurrenterna, säger Allan Brown, vice vd för Kodaks Unified Workflow Solutions.

Läs vidare

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Snabb DTF-affär: ”Funderade bara en halvtimme”

Reklamlabbet i Glasriket hade i några år funderat på att uppgradera sitt textiltryck. När de fick höra talas om Mimakis DTF-lösning slog de till direkt. Företaget har även utökat med fler maskiner – och personal.
RL Fredrik Sara 2

Framtiden för SPG: "Nu accelererar vi igen"

Det har varit lite tyst kring Scandinavian Print Group (SPG) på sistone. Det finns en förklaring till det – och det kommer att hända saker framöver.
Esben_Mols_Kabell

Senaste nytt

Roland DG blandar stort och smått

Roland DG fokuserar på senaste släppen på årets Fespa-mässa med såväl mindre skrivbordsvarianter som storformatsskrivare med ”print and cut”-funktion.
Roland

Etikettmarknaden föll 25 procent

Efter Coronapandemin, där etikettmarknaden formligen exploderade, var fallet med 25,8 procent 2023 (enligt FINAT) kanske att vänta. Trots det beskriver Claus Søndergaard, från UPM Raflatac, det som ett tufft år, men säger samtidigt att förväntningarna på 2024 är positiva.
Claus_UPMRaflatac

Arbetshästar och neonutskrifter hos Swissqprint

Flatbädden Kudu och rullprintern Karibu tillsammans med iögonfallande neonutskrifter ska dra blickarna till Swissqprints monter under Fespa.
SQP trade fair

Zünd visar lösningar för ökad automation

Digitalisering, automation och innovation sammanfattar det skärbordstillverkaren Zünd visar under Fespa. Bland nyheterna finns ett kameratillval till deras största skärbord.
Zund Fespa 1 w