Kodak uppdaterar Prinergy Workflow

Kodak har gjort flera uppdateringar i sitt Unified workflow solution-sortiment (UWS), däribland Prinergy Workflow 8. Bland annat innefattar uppdateringarna ett integrerat offset- och digitalt arbetsflöde, bredare korrekturfunktioner och förbättrad automatisering av arbetsflöden, vilket Kodak menar kommer göra att deras kunder kan minska materialkostnader och öka produktivitet, och samtidigt förbättra kvalitet och bättre utnyttja digital utrustning.

Tanken är att ett enda arbetsflöde för både digitalt och offset ska leda till bättre effektivitet och produktivitet. Uppgraderingen innefattar också nya universella digital job ticket editor, ett arbetsflöde som tillåter produktionsbeslut baserade på realtidspressinformation.

– Vår Prinergy Workflow 8-portfölj är ett bevis på Kodaks engagemang i våra kunder. Vi förbättrar kontinuerligt vårt erbjudande för att ge toppmoderna arbetsflödeslösningar som gör det möjligt för kunderna att ligga steget före konkurrenterna, säger Allan Brown, vice vd för Kodaks Unified Workflow Solutions.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *