Årets sista Sign&Print är ute

sop530

Nu är årets sista Sign&Print på väg till prenumeranternas brevlådor och i nummer 530, som pryds av en julkalender, räknar vi inte bara ner till den 24 december utan också till Sign&Print Scandinavia som går av stapeln 7 februari. Här får ni en sneak-peak på vilka som kommer tala och ställa ut, och alla viktiga datum och tider att hålla reda på. Vi intervjuar dessutom både Torbjörn Christell, som ska prata om utstickande storformat, och Ole Solskin som leder car-wrappingtävlingen Fespa World Wrapmasters.

Vi gör ett antal tryckeribesök, bland annat hälsar vi på hos Nilssons Tryckeri som fokuserar på udda och ovanliga trycksaker och snarare ökar maskinparken än minskar. Hos tryckeriet Alfredssons i Bollebygd tittar vi in för att se deras storsatsningar på nya investeringar, och Jet Print i Uddevalla visar flera lösningar de tagit fram för att underlätta i storformatsproduktionen.

I det här numret tittade vi också lite utomlands, vi besökte Viscom-mässan i Frankfurt och rapporterar om nyheterna därifrån, vi undersöker Heidelbergs nya Push to stop-filosofi i Tyskland och reste till Schweiz och Swissqprint tillsammans med svenska och norska Fespa.

Utöver det bjuder vi på test av Efi Quantum Lxr 3 och 5, en guide i vikten av substratet vid storformatstryck, en närmare titt på Intecs nya etikettprinter hos Master Office och Xeikons flaggskepp på förpackningssidan.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *