Programmet till Sign&Print Scandinavia är klart

sop_kollage

7–9 februari intar Sign&Print Scandinavia Kistamässan i Stockholm, och nu är progammet för management-scenen klart. Där kommer bland annat Ravindra Parasnis, vd på grafiska företagen, inleda med en föreläsning om var branschen är på väg, och tillsammans pratar Sofia Ljungberg Igbe från Ljungbergs Tryckeri, Gea Alsterberg från Arkitektkopia och Robine Hedlund från ABA om att våga förändras. På scen pratar också Ola Karlsson och Ulf Sunnberg om tillväxt och möjligheter, och Jo Lloyd talar om hur du säljer och gör ramavtal. Utöver management-scenen finns också den kreativa scenen, där ytterligare talare kommer att tillkomma.

Mässan kommer så klart dessutom fyllas av utställare. Dessutom kommer Janne Høgshøj ha samlat ihop det bästa som tryckts under året för att göra en stor utställning. Tanken är att alla besökare ska hitta nya idéer till hur man kan göra allt från visitkort till årsredovisningar och praktböcker. För att krydda det hela kommer vi att arrangera en tävling, där Janne plockar ut vissa tryck som besökaren kan rösta på.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *