Summa lanserar planskärmaskin

PUBLICERAD: 14 december 2016
UPPDATERAD: 14 december

summa-fseries-f2630-sidev-hires

Summas tidigare F1612-skärmaskin får en storebror – planskärmaskinen F2630. Den har en arbetsyta på 2,65 gånger 3,05 meter, vilket ska göra det möjligt att bearbeta två materialrullar på en gång genom att placera dem bredvid varandra.

Alla verktyg och moduler som finns till F1612-maskinen fungerar också till F2630. Utskärningsverktygen fungerar på alla typer av plast och tunna kartonger medan de oscillerande verktygen, i kombination med falshjul och V-skärkniv, kan skära i vanlig kartong och skumplattor. Dessutom finns en enkilowattsrouter tillgänglig för kompakt material upp till 25 millimeter tjockt, som PVC, akryl, trä eller aluminiumtäckta kartonger.

– F1612 har varit en enorm framgång och kunder har frågat efter en större motsvarighet. Vi svarar med lanseringen av F2630. Vi har märkt att den typiska F1612-kunden är en skylttillverkare som gillar mångfalden och flexibiliteten hos enheten. Även F2630 kommer att bli populär på skyltmarknaden, som är Summas kärnmarknad, men vi är övertygade om att dess format kommer att göra att F2630 också tränger in på förpacknings-, textil- och lädermarknaden. I och med att vi har verktyg för alla dessa appliceringar är jag övertygad om att vi kommer att lyckas, säger Summas marknadschef Geert Pierloot.

Läs vidare

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Summa släpper ny version av mjukvara för flatbäddsskärare

Nu kommer en ny version av programmet Go Produce Flatbed Edition 3.0 som är skräddarsytt för skärmaskiner av flatbäddsmodell i F-serien.
_DSC0105

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)