Papyrus förvärvar Olsonic

wall_logo_

Nu står det klart att Papyrus förvärvar Olsonic. Niklas Rydbeck, vd och majoritetsägare i Olsonic, kommer att ha en nyckelroll inom Papyrus framtida satsningar inom Viscom.

– Vi är mycket nöjda med förvärvet av Olsonic och att hela teamet följer med till Papyrus. Olsonic med sin starka marknadsposition inom segmentet visuell kommunikation, kommer på ett mycket positivt sätt bredda och stärka erbjudandet till våra kunder. Med vår förstärkta närvaro i de snabbt växande segmenten Viscom och Large Format Printing, fortsätter vi att utveckla vår ledande position i Norden och Baltikum, säger Niklas Järbur, managing director för Printing & Creative Solutions i Norden och Baltikum.

– I och med sammanslagningen med Papyrus, breddar vi vår kundbas och får en stark plattform för framtida tillväxt och utveckling inom Viscom. Personligen ser jag fram emot att bli en del av Papyrus med ansvar för att driva Viscom-verksamheten i Skandinavien, säger Niklas Rydbeck, VD Olsonic.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: