Oki släpper tillskott i Colorpainter-familjen

E-64s_front_print_image

Nya storformatsmodellen Colorpainter E-64s har samma Colorpainter-teknologi som M-64s och H3-104s, som stödjer miljövänlig tryckning med precision.

Den nya modellen använder Okis högpigmenterade Eco solvent Sx-bläck, vilket ska ge högkvalitativa inomhusapplikationer och extra hållbara utomhusapplikationer. Med maskinen går det att trycka på bak- eller pålysta material, tekniska textilier, tapet, kanvas, hård PVC, banderoller, vinyl och andra sorters media.

– Colorpainter E-64s är en anmärkningsvärd skrivare som ger tryckerier prisvärt inträde till väldigt lönsamt, högpreciserat storformatstryck på ett brett spektrum av media som tidigare varit ouppnåeliga, säger Frank Jänschke, marknadschef, Wide Format Printers, OKI Europe Ltd.

Maskinen har tekniker från mer avancerade modeller inklusive automatiska skrivarjusteringar med optiska färgsensorer, Smart Pass 4, Smart Nozzle Mapping 3 och Dynamic Dot Printing samt Safe Scanning-funktionen från H3-serien.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fördjupar strategiskt samarbete inom skärning

ACG Nyström blir exklusiv leverantör av Eastman Machine Companys automatiserade linje av skärmaskiner i Skandinavien, Baltikum och Ukraina. Det innebär att det svenska företaget kommer att fungera som ett nav för import av utrustning, delar och förbrukningsvaror, vilket ska resultera i kortare ledtider och direkta leveranser.

Publicerat av: 

Designtävling: ”Jag ville skapa något oväntat”

Printpower Awards är tävlingen för elever från Sveriges ledande design- och konstskolor. Tävlingen anordnas av Grafiska företagen och Fespa-föreningen sedan över 20 år tillbaka, och går ut på att plocka fram den bästa printidén utifrån ett specifikt tema. En av vinnarna blev Agnes Dalunde, vars provokativa design föll juryn i smaken.

Publicerat av: