Sverigepremiär i ACGFyrtals monter på Sign&Print Scandinavia

PUBLICERAD: 1 februari 2017
UPPDATERAD: 1 februari

759268-issueNya Compress iUV-600s visas för första gången i Sverige på Sign&Print Scandinavia.

Maskinen är en ny och snabb uv-led flatbäddsskrivare med beprövad teknik från Mutoh. I den kompakta design har de pressat flera funktioner som automatisk cirkulation av vitt bläck, 300 millimeter z-höjd och dubbla vattenkylda led-lampor. Det finns en rad tillbehör som lack, rotator och vakuumbord.

”Compress levererar en fantastisk tryckkvalitet med 1440 dpi samtidigt som man kan få ut en produktionshastighet på hela 35 kvadratmeter i timmen i 360 dpi”, skriver ACGFyrtal, som även kommer att dela ut sin nya priskatalog i montern.

Här kan du anmäla dig till mässan som hålls 7–9 februari.

Läs vidare

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)

Canon inför Drupa: ”Nu kommer ju allt!”

Canon presenterar teknik- och affärsinnovationer på Drupa och har en lång rad nya skrivare att visa upp.
Matteus-Celinski

Swissqprint visar hela produktlinjen

Mycket vatten har flutit under broarna sedan Drupa arrangerades senast för åtta år sedan. Swissqprint, som har sitt huvudkontor vid Rhens västra sida i Schweiz, kommer på årets mässa att visa de innovationer som utvecklats under de åren.
swissqprint-fespa

Plockmatic firar jämnt med all time high

I år är det 50 år sedan Plockmatic startades. Sedan dess har företag växt till en stor global spelare inom dokumenthantering med en bred produktportfölj. Sign&Print har intervjuat vd:n Jan Marstorp om den resan och vägen framåt.
Plockmatic kollage

Senaste nytt

Anrikt tryckeri i konkurs

Nu hoppas företagsledningen att någon annan vill ta över.
FotoJet-(80)

Epson satsar på fotoskrivare på Drupa

Bland annat kommer nya vattenbaserade storformatsskrivaren SureColor SC-P20500 att visas.
P20500

ECO3 visar prepresslösningar

ECO3 vill vara en partner för kundernas resa mot högre produktivitet, lägre kostnader och grönare resultat.
Arkitex

Kraftiga annonstapp för tryckta tidningar och direktreklam

Papperstidningar och direktreklam backar kraftigt som kanaler för annonsinvesteringar. Madeleine Thor, vd på Institutet för reklam- och mediestatistik tror att det tvåsiffriga tappet för tryckta tidskrifter kommer att fortsätta.
FotoJet-(79)