Fokus på kundnytta i R&D Spandex och Schneidler Grafiskas monter

PUBLICERAD: 3 februari 2017
UPPDATERAD: 14 november
Alexander Pierrou och Jan Skantze.

R&D Spandex och Schneidler Grafiska visar rejäl bredd i sin monter på Sign&Print Scandinavia 7–9 februari. Bland annat visar de hur du kan kombinera Eskos skärbord och Stora Ensos Re-board-material – som de har ensamrätt på att sälja.

– Det är ett bra instore-material och det är dessutom miljövänligt. Vi kommer att skära ut ur det i montern för att visa hur det kan användas, och hur enkel konstruktionen kan vara, berättar Alexander Pierrou, vd på R&D Spandex & Schneidler Grafiska.

Han berättar också att de kommer visa hur de tillsammans med 3M, HP och Pongs arbetar inom inredningsarkitektur.

– Vi tror att det finns stor utvecklingspotential inom det fältet. Vi har tidigare åkt runt och träffat företag när de bjudit in fastighetsägare och arkitekter, där vi tillsammans med 3M berättat om vilka möjligheter som finns. Så jobbar vi gärna framöver också, för de kunder som vill.

I montern kommer dessutom Averys främsta bilfolierare visa hur de folierar i flera olika material. På mässan säljer de kurser till rabatterat pris – och Alexander Pierrou berättar att man inte längre måste åka till Holland för att delta i kurserna, de har en ny lokal i Laholm för just detta ändamål. Företagen kommer att anordna två sådana kurser innan sommaren tillsammans med Avery, och fler kurser inom inredningsarkitektur med 3M. Tillsammans med M&R visar de också digitalt t-shirtstryck i montern.

– Det händer mycket, allt med fokus på kundnytta. Det handlar alltid om vilka affärer vi kan hjälpa våra kunder med. Klockan 11.30 varje dag på mässan tar vi dessutom med intresserade till Schneidler Grafiskas nya demorum 5 minuter från mässan, där vi visar upp nya HP Latex 1500 och 560 men även HP L365, HP L260, HP L280 samt HP Page Wide XL 5000MFP, säger Alexander Pierrou och fortsätter:

– Vu kommer att ha över 20 personer i montern, alla säljare från oss kommer att vara där, och alla våra leverantörer kommer ha folk på plats. Det går verkligen att ha diskussioner med oss – tillsammans har R&D Spandex och Schneidler Grafiska en extremt bred portfölj, större än många tror.

Avslutande berättar han att upplägget i deras monter kommer att vara fokuserat på applikation, affär och kundnytta – inte statiska maskiner och material.

Läs vidare

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Dubbeltema i nya numret av Sign&Print

Årets sista nummer av Sign&Print har landat i brevlådorna. Den här gången har vi tittat närmare på hur de mindre tryckerierna jobbar, men det blir även extra mycket läsning om olika efterbehandlingslösningar.
IMG_0694

Senaste nytt

Ensam är stark på vältrimmat digitaltryckeri

Trots pandemins effekter och en vattenläcka som forsade ner i verksamhetens Ricoh-maskin, står Exellent starkt. Med nya lokaler och en optimerad maskinpark ser framtiden ljus ut för enmanstryckaren Ola Alm i Stockholm.
1-Exellent

Ricoh ingår partnerskap för att utvidga storformatsportföljen

Ricoh Europe har ingått ett strategiskt partnerskap med Flora Digital, en kinesisk tillverkare av flatbädds- och bläckstråleskrivare i storformat. Tillsammans kommer de att fokusera på att utöka och diversifiera Ricoh Europes produktportfölj med smidiga storformatsystem för grafik, interiörer och industriella marknader.
Ricoh-Flora

Muller Martini köper Hunkeler

Efter noggrant övervägande har familjerna bakom de två företagen beslutat att slå samman Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Hasler vill erbjuda toppkvalitet till vettig prislapp

Skärbordstillverkaren Hasler har som motto att leverera produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Under hösten blev det klart att Marabu är ny försäljningspartner i Skandinavien. Sign&Print har intervjuat grundaren och vd:n Marc Hasler om företagets inträde på den skandinaviska marknaden.
Hasler 1