Fokus på kundnytta i R&D Spandex och Schneidler Grafiskas monter

PUBLICERAD: 3 februari 2017
UPPDATERAD: 14 november
Alexander Pierrou och Jan Skantze.

R&D Spandex och Schneidler Grafiska visar rejäl bredd i sin monter på Sign&Print Scandinavia 7–9 februari. Bland annat visar de hur du kan kombinera Eskos skärbord och Stora Ensos Re-board-material – som de har ensamrätt på att sälja.

– Det är ett bra instore-material och det är dessutom miljövänligt. Vi kommer att skära ut ur det i montern för att visa hur det kan användas, och hur enkel konstruktionen kan vara, berättar Alexander Pierrou, vd på R&D Spandex & Schneidler Grafiska.

Han berättar också att de kommer visa hur de tillsammans med 3M, HP och Pongs arbetar inom inredningsarkitektur.

– Vi tror att det finns stor utvecklingspotential inom det fältet. Vi har tidigare åkt runt och träffat företag när de bjudit in fastighetsägare och arkitekter, där vi tillsammans med 3M berättat om vilka möjligheter som finns. Så jobbar vi gärna framöver också, för de kunder som vill.

I montern kommer dessutom Averys främsta bilfolierare visa hur de folierar i flera olika material. På mässan säljer de kurser till rabatterat pris – och Alexander Pierrou berättar att man inte längre måste åka till Holland för att delta i kurserna, de har en ny lokal i Laholm för just detta ändamål. Företagen kommer att anordna två sådana kurser innan sommaren tillsammans med Avery, och fler kurser inom inredningsarkitektur med 3M. Tillsammans med M&R visar de också digitalt t-shirtstryck i montern.

– Det händer mycket, allt med fokus på kundnytta. Det handlar alltid om vilka affärer vi kan hjälpa våra kunder med. Klockan 11.30 varje dag på mässan tar vi dessutom med intresserade till Schneidler Grafiskas nya demorum 5 minuter från mässan, där vi visar upp nya HP Latex 1500 och 560 men även HP L365, HP L260, HP L280 samt HP Page Wide XL 5000MFP, säger Alexander Pierrou och fortsätter:

– Vu kommer att ha över 20 personer i montern, alla säljare från oss kommer att vara där, och alla våra leverantörer kommer ha folk på plats. Det går verkligen att ha diskussioner med oss – tillsammans har R&D Spandex och Schneidler Grafiska en extremt bred portfölj, större än många tror.

Avslutande berättar han att upplägget i deras monter kommer att vara fokuserat på applikation, affär och kundnytta – inte statiska maskiner och material.

Läs vidare

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75.
KM RK Grafisk

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1

Konkursat norrlandstryckeri köps upp och flyttas från stan

"Därför har vi beslutat att flytta produktionen" säger nya ägaren.
Niklas Gunnarsson (2)

Senaste nytt

Stor etikettspecial: Många vill ha en bit av kakan

Många leverantörer erbjuder digitala etikettmaskiner. Sign&Print har gjort en djupdykning för att ta reda på vilka trender som gäller inom segmentet och vilka skillnader det finns bland teknikerna.
Xeikon (1)

Affär på Drupa: Först i Norden med bjässe från MGI

Norska RK Grafisk stärker sina möjligheter till förädling med partiell lack och varmfoliering genom att investera i en MGI Jetvarnish 3D Evo75.
KM RK Grafisk

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

Bok & Tryck satsar dubbelt på Ricoh

Bollnäsföretaget Bok & Tryck förnyar maskinparken med två nya digitalpressar från Ricoh. Möjligheten att trycka med en femte färg och på tjockare papper var viktiga faktorer i beslutet för tryckeriet som producerar mycket hängetiketter.
Bok Tryck 1