Liggande A4 i Täby

Täbykopia utnyttjade Sign&Print Scandinavia för att köpa efterbehandling så att de kan producera liggande A4. Detta kommer att göras med en C.P. Bourg-maskin, såld av Plockmatic Document Finishing (Pdf).

På frågan om maskinen valdes för att den är konstruerad för dygnet-runt drift svarar vd Clas Ljungwald (i bakgrunden på bilden) att några sådana planer inte finns. Det viktiga var att komma åt kvaliteten och att kunna producera broschyrer i liggande A4.

Plockmatics ägare, Salvatore Grimaldi (i bildens mitt), är angelägen om sitt företags utveckling även om han äger många andra bolag. Därför är han med på Sign&Print-mässorna, träffar kunder och är med i diskussionen. Mycket har också hänt i företaget sedan han kom in som ägare. Det märks inte minst på att Plockmatics egna produkter fanns i samtliga skrivarmontrar på Drupa och i flertalet på Sign&Print Scandinavia. Ricoh hade till och med hakat på C.P. Bourg-agenturen och visade en sådan maskin inline med sin stora färgskrivare.

Plockmatics medarbetare hade röd tröja under mässan – så även Bo Larson i mitten, som ansvarat för försäljningen till Täbykopia.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *