Marabu mycket nöjda med Sign&Print-mässan

– Förra veckans Sign&Print Scandinavia överträffade alla våra förväntningar. Intresset var helt enormt, kvaliteten på besöken väldigt högt och dessutom graden av avslut långt över vad som vi tidigare upplevt på någon mässa. Det är inte ofta man kan säga att en mässa går ihop redan under mässan, men så är fallet denna gång, även utan de avslut vi har på gång efter mässan och i tillägg en väldigt bra plattform att bygga vidare på, säger en talesperson för Marabu.

Flera av deras leverantörer var på plats och uttryckte stor uppskattning för deras monter och hur de kunde exponera leverantörernas produkter, flera av dem fick även vara med när kunder på plats i montern la sin beställning.   

– När Sign&Print frågade om vi skulle boka montern även för nästa mässa 2019 så var det ingen tvekan, vi slog till på samma monter med en reservation för ökad yta. Vi tackar alla som besökte oss under mässan och jobbar nu för högtryck för att följa upp alla förfrågningar under denna vecka.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Fördjupar strategiskt samarbete inom skärning

ACG Nyström blir exklusiv leverantör av Eastman Machine Companys automatiserade linje av skärmaskiner i Skandinavien, Baltikum och Ukraina. Det innebär att det svenska företaget kommer att fungera som ett nav för import av utrustning, delar och förbrukningsvaror, vilket ska resultera i kortare ledtider och direkta leveranser.

Publicerat av: 

Designtävling: ”Jag ville skapa något oväntat”

Printpower Awards är tävlingen för elever från Sveriges ledande design- och konstskolor. Tävlingen anordnas av Grafiska företagen och Fespa-föreningen sedan över 20 år tillbaka, och går ut på att plocka fram den bästa printidén utifrån ett specifikt tema. En av vinnarna blev Agnes Dalunde, vars provokativa design föll juryn i smaken.

Publicerat av: