Ny tjänst förenklar för köpare och tryckeri

Woman displaying a business card and smiling

Better Business Cards är en ny tjänst, som i Sverige erbjuds av Print Provider International, Roskilde. Direktör Morten Reitoft från Print Provider förklarar:

– Idén är egentligen enkel. Verksamheter och medarbetare har användning för visitkort, som stödjer en verksamhets varumärke. Med Better Business Cards kan man beställa visitkort i åtskilliga varianter, som erbjuds av tryckerier i EU och Sverige, och därmed få tillgång till en mängd olika typer av kort – på en plats.

Morten Reitoft menar att detta inte bara är bra för kunden, utan också för tryckerierna. Han menar att ett tryckeri normalt sett vill leverera en komplett visitkortslösning till sina kunder, där kunden kan behålla data själva och beställa när det passar dem. Genom att ansluta sig som leverantör till Better Business Cards ska tryckerierna alltså kunn utvidga sin kundbas.

– Vi är riktigt glada att kunna erbjuda Better Business Cards i Sverige, Danmark och Norge, för jag tror inte det är många tryckerier som kan leverera ett så stort utbud, till så konkurrenskraftiga priser och inte minst i samarbete med hela marknaden, fortsätter Morten Reitoft.

Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Nannatrycket halverar
kostnad för papper och färg

Holmebo Paper lanserar ett nytt papper för riktigt tunt tryck. Tillsammans med en ny rundbindare från Horimatic skapas en produkt med full funktionalitet men minimal vikt.
– Idén är att du trycker på ett mycket tunt papper – lite drygt 14 gram per kvadratmeter. Genom att du har en produkt med minst 64 sidor – men helst 96 sidor eller fler – så får du stadgan, säger Holmebos vd Nils Ringlek.

Publicerat av: