Mimaki större än någonsin på Fespa

PUBLICERAD: 17 mars 2017
UPPDATERAD: 17 mars
Tx300P-1800B.

På Fespa 2017, 8–12 maj i Hamburg, kommer Mimaki att ställa ut på större yta än någonsin tidigare. Hela 534 kvadratmeter kommer att tas upp av företaget, som kommer att ställa ut i två montrar: en dedikerad till textil och en till sign, display, industritryck och 3D. Den senare montern kommer att stå i The Digital Hall, monter A1–A25, och den tidigare i The Textile Hall, monter B6–C50.

Mimakis nya 3D-skrivare.

– Vi ser fram emot Fespa med stor spänning. Det är inte bara en bra möjlighet att stärka vårt engagemang att erbjuda innovativa lösningar för textilindustrin, det är också en chans att visa hela vår produktportfolio för sign, display och industritryck. Detta inkluderar en teknisk demonstration av vår nya 3D-printer, som vi också diskuterat med besökare på Drupa 2016. I och med det stora utbudet av produkter vi ville ta med till mässan så bestämde vi oss för att ha två montrar i två separata hallar för att ge varje segment det fokus det förtjänar, säger Ronald van den Broek, General Manager Sales på Mimaki Europe.

I textil-hallen kommer Mimaki bland annat att visa Tx300P-1800 som lanserades nyligen, och direkt-till-textil-printern Tiger-1800B. I digital-hallen kommer de bland annat att ställa ut fyra solvent-printers och upp till sex uv-printers.

Tiger-1800B.

Läs vidare

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Antalis introducerar SwitchGreen Box för gröna materialval

Antalis tar fram en grön låda för att inspirera till hållbara materialval.
switchgreen-news-banner

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

Senaste nytt

Alvöen breddar utbudet av fräs- och skärmaskiner

Alöven är nu skandinavisk distributör av Kimlas CNC-fräs- och skärbord för industriell produktion. Det ska komplettera de lösningar som företaget sedan tidigare erbjuder från MultiCam. 
CNC Alvöen

Du missar väl inte Packnorth Award 2024?

Bidragen till Packnorth Award kommer nu in i tät följd. Det är fjärde gången tävlingen arrangeras och i år är prisutdelningen tillbaka på Scanpack. Årets tävling bjuder på nyheter.
PNA-head-240627x

Wackes tror på starkt år – nyanställer tre

Produktmediaföretaget Wackes förstärker organisationen med tre anställda. Detta för att möta en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster.
Wackes 1

Har Lessebo Paper hittat årets sommarhit?

Frågan vi väl alla gått och grunnat på är väl hur ett papper låter, en fråga som nu äntligen ett svar tack vare Lessebo Paper som tagit ett djärvt steg bortom det visuella genom att utforska denna något udda fråga. Resultatet är Lessebo Paper Player – en spelare som förvandlar papperets tysta elegans till en fascinerande ljudupplevelse.
Lessebo Paper