Efi visar nya generationen

EFi hävdar att deras nya storformatare är den mest tekniskt avancerade UV och LED-tekniska rulle till rulle skrivaren på marknaden.

Efis nya generations skrivare knackar på dörren. En UV-LED hybridskrivare och en arbetsam högvolymskrivare är nyheterna som ska stå redo att visa vad de går för på Fespa.

Efi, utvecklare av storformatsskrivare, har två nyheter redo för genomlysning i deras FESPA-monter. EFITM VUTEk 3r är högvolymsskrivaren som beskrivs som en produktiv rackare och dessutom är pålitlig när det gäller mångsidighet och kvalité. Efi hävdar själva att maskinen är den mest tekniskt avancerade UV och LED-tekniska rulle till rulle skrivaren på marknaden. Utmärkt bildkvalité vid höga hastigheter samt ett stort utbud av tillval är andra kännetecken.

Samtidigt mässan visas även den nya generationen av EFI H1625. Uppföljaren heter EFITM Pro H16. En UV-och LED-hybridskrivare som marknadsförs med möjligheten att kunna köra ett brett utbud av material med överlägsen bildkvalité. Dn hanterar flera jobb samtidigt som driftskostnader och miljöpåverkan hålls nere.

Under mässan i Düsseldorf demonstreras maskinerna i Efis monter. Där kommer även Marabu Scandinavias personal finns på plats för teknisk support och service om Efis produkter.

 

Publicerat av: 

Dela artikeln

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *