Utlovar hög kvalité på nya modeller

Swissqprint har två nya storformatsmodeller med sig till Fespa-mässan.

Schweiziska Swissqprint, utlovar hög utskriftskvalité på två av sina nya modeller storformatsskrivare tack vare en mekaniskt uppdaterad plattform för bättre precision.

Swissqprint lanserar två nya modeller storformatsskrivare som kommer med två olika storlekar på printerborden och med två olika produktionshastigheter. Modellerna bygger på en mekaniskt uppdaterad plattform vilket ger stor precision i trycket. De innehar LED-teknik som är mer ekonomiskt och miljövänligt än traditionella UV-printrar. Förutom en lägre energiförbrukning ger den möjlighet att trycka på fler material, bland annat värmekänsliga sådana. Skrivarna kommer att kunna ses i företagets monter där de även kommer demonstrera skrivarna inför allmän beskådan. Schweiziska Swissqprint har på några få år etablerat sig som leverantör av exklusiva uv-baserade storformatskrivare.

 

Tags: , ,
Publicerat av: 

Dela artikeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Bokens förvandling genom hållbar innovation

Hållbarhet blir allt viktigare för alla aktörer i bokbranschen. Med det ökade fokuset på hållbarhet handlar årets Canon Future Book Forum den 2 december om att främja hållbar innovation i alla delar av förlagsbranschen – från hur böcker produceras, distribueras och är tillgängliga, till deras avtryck i vår vardag.

Publicerat av: 

Från glada gubbar till e-handel

System för att på riktigt kunna e-handla med trycksaker. Och då även komplexa former av förpackning. Det är vad det tyska företaget Cloudlab ägnar sig år. Detta snabbt växande företag – från 50 anställda i våras till 75 nu – används av de tyska nättryckerierna, samt tryckerier runt om i världen och sedan en tid tillbaka också på flera platser i Skandinavien.

Publicerat av: 

De demonstrerar komplett förpackningsflöde

Etiketter och förpackningar är två tillväxtområden inom den grafiska branschen. Konica Minolta har sammanställt några förslag på hur tryckerier kan ta del av den positiva utvecklingen, inte bara med en digital etikettskrivare, utan en komplett lösning för att producera etiketter och förpackningar i korta serier.

Publicerat av: