Utlovar hög kvalité på nya modeller

PUBLICERAD: 28 april 2017
UPPDATERAD: 28 april
Swissqprint har två nya storformatsmodeller med sig till Fespa-mässan.

Schweiziska Swissqprint, utlovar hög utskriftskvalité på två av sina nya modeller storformatsskrivare tack vare en mekaniskt uppdaterad plattform för bättre precision.

Swissqprint lanserar två nya modeller storformatsskrivare som kommer med två olika storlekar på printerborden och med två olika produktionshastigheter. Modellerna bygger på en mekaniskt uppdaterad plattform vilket ger stor precision i trycket. De innehar LED-teknik som är mer ekonomiskt och miljövänligt än traditionella UV-printrar. Förutom en lägre energiförbrukning ger den möjlighet att trycka på fler material, bland annat värmekänsliga sådana. Skrivarna kommer att kunna ses i företagets monter där de även kommer demonstrera skrivarna inför allmän beskådan. Schweiziska Swissqprint har på några få år etablerat sig som leverantör av exklusiva uv-baserade storformatskrivare.

 

Läs vidare

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Kongsberg Ultimate: "Det snabbaste skärbordet på marknaden"

Skärbordstillverkaren Kongsberg Precision Cutting Systems var stolta över att deras Kongsberg Ultimate hade utsetts till ”Best Wide Format Cutting Solution” i EDP Awards i samband med en ceremoni på Drupa.
PXL_20240530_121951472.MP

EFI tänker utanför boxen – lanserar unikt system för lådtryck

EFI presenterade lagom till Drupa en lösning tillsammans med Packsize för personaliserat fullfärgstryck på wellpapplådor, men även andra inkjetnyheter.
EFI 3

Epson trycker på etikett och mikroproduktion

Epson visar flera stora nyheter inom etikettryck under Drupa, men även lösningar för textil samt mikroproduktion och personalisering.
Epson drupa

Senaste nytt

Parajett byter offset mot rullmatad inkjet

Nyligen stängde tryckerikoncernen Parajett ner sina offsetpressar för gott. Nu investerar företaget istället i en rullmatad press med kontinuerlig inkjet. Detta för att kunna öka såväl effektiviteten som printkvaliteten. 
Parajett

”Det känns verkligen som vi växlar upp”

Efter en förrädisk vattenläcka har materialåterförsäljaren KA Olsson & Gems i Mölndal fått en nystart. Lokalerna har renoverats, flera nyrekryteringar har gjorts och man tror starkt på den prisvärda inredningsfolien CoverStyl som är ny i sortimentet.
DSC_6159

HP lovar nyheter inom storformat till hösten

I HP:s monter under Drupa var det nyheter inom Indigo- och PageWide-serierna som fick stå mest i rampljuset. Men inom kort utlovas nyheter även inom storformatssegmentet.
HP Paula

Storaffär för företaget som förlänger livet på tidningspressar

Företaget från Västsverige som tillverkar styrsystem för tidningspressar gjorde en affär på plus 1 miljon euro på Drupa. De sålde också flera kamerasystem under mässan.
FotoJet-(86)