Signcom intog flygvapenmuseet

Signcoms minimässa hölls på flygvapenmuseet den 4 maj.

Signcom höll minimässa på Flygvapenmuseet i Linköping och visade upp deras bästsäljande printers, en 3d-skrivare och framtidens material.

Det var första torsdagen i maj som det vankades minimässa med Signcom. Bland annat sågs två produkter från Mimaki – print & cut CJV150 samt UV-desktop UJF-3042 MkII. Produktchef Simon Nyman demonstrerade hur man smidigt skriver ut högkvalitativa dekaler, banderoller och flaggor med mera. UV-skrivaren producerade perfekta tryck på bland annat namnskyltar, termosar och isskrapor.

– Dessa två maskiner är våra absoluta bästsäljare och det är lätt att förstå varför. Båda kännetecknas av stabilitet och mångsidighet och är dessutom lättanvända samtidigt som de producerar med högsta kvalitet, säger Simon Nyman.

Andrés Tiszavari, produktchef för 3D-skrivare visade varianter av både skärning och gravys på en Helix från Epilog Laser. Laserskrivarna från Epilog är stabila och håller hög kvalité, konstaterade Tiszavari:

– De är dessutom användarvänliga och enklare att placera tack vare sin låga ljudnivå.

Zortrax 3D-skrivare var en annan maskin som underhöll besökarna:

– Det är svårt att inte fascineras av denna lilla arbetshäst som trots sitt låga pris, och många uppstickare på marknaden, fortfarande hör till de allra bästa.

Inom segmenten soft signage och display marketing, presenterades de senaste innovationerna av material.

– Våra kunder har visat ett mycket stort intresse för miljöklassade alternativ. Därför var det särskilt roligt att presentera vårt sortiment av pvc-fria media från Evergreen Fabrics här i Linköping, säger Glenn Aronsson, Signcoms produktchef för printmedia.

Signcom ser fram emot en spännande höst:

– Signcom fyller 30 år, det blir fler event och vi satsar stort genom att flytta huvudkontoret till nya, större lokaler, säger Simon Nyman.

Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. De är en ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning, fräsning och 3d-skrivare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Grafisk lärobok – nu med Clickable Paper

Introduction to Graphic Communication släpps i en ny uppdaterad utgåva – denna gång med Ricohs Clickable Paper.

– Boken täcker in de flesta ämnen inom grafisk kommunikation – från äldre tekniker med mycket spännande historia till färghantering och olika tryckprocesser, säger Erik Barö på Ricoh.

Publicerat av: 

”Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna”

PÅ Media installerar en sjufärgs digital offsetpress för att kunna göra effektfulla tryck på substrat ända upp till 600 mikron.
– Vi vill kittla de mer kreativa kreatörerna och att ge övriga kunder möjlighet att göra mer spännande trycksaker, säger Thomas Pall, vd för PÅ Media. 

Publicerat av: